LAZERINE AKIU OPERACIJA- 79 % UŽ; 31 % - PRIEŠ.
Pagal auksciau isdestyta aprasyma, jai turbut buvo "mazesne" trumparegyste ir butent prie to regenos kampo pakeitimo turi prisiderinti organizmas ir smegenys mokytis is naujo virskinti tai, ka mato. Butent - nebereikia nei lesiu, nei akiniu. Aisku, negaliu as ilist i kito zmogaus kaili, bet drauge tai aikcioja: "as matau!" Tiesa, po operacijos jau nebegalima vaikscioti bent kiek sauleta diena be tamsiu akiniu ir labai ilgai kas vaanda lasintis lasus i akis…
Aš irgi domėjausi, buvau nuėjusi į Baltijos -Amerikos kliniką Antakalnyje, kur daro ir man išsamiai viską paaiškino. Tai vat, priklausomai nuo trumparegystės laipsnio, yra dviejų tipų operacijos. Pirma daroma, kai trumparegystė mažesnė. Tada, vaizdžiai tariant, lazeriu tarsi nutrinamas tam tikras paviršinis ragenos sluoksnis, jis paploninamas taip, kad gaunasi kitas spindulių laužimo kampas ir taip žmogus geriau mato.
Kai trumparegystė didesnė, tai daroma truputį kitaip. Tada tarsi nupjaunamas viršutinis ragenos luoksnis, bet viename kraįšte ne iki galo, tarsi pjautum bandelę hamburgeriui daryti. Tada vidinis ragenos sluoksnis koreguojamas daugiau, tada vėl uždaroma tuo nupjautu ragenos sluoksniu, kuris priauga.
APibendrinant, tai viskas čia skaičiuojama labai labai mažomis dalelėmis, tie mano minimi ‘sluoksniai’ labai ploni. Be to, lazeris padaro viską labai tiksliai. Ir dar, sakė, kad ragena yra greičiausiai atsistatantis žmogaus audinys, labai greitai gyja. Pirmuoju atveju mažesnė intervencija, antruoju - didesnė, tačiau natūralus tvarstis - greitai užgyja.
Tai vat, ką man paaiškino per konsultaciją.
Aš tai kolkas nešioju linzes ir operacijai nesiryžtu nors jaučiu, kad ir jos nualino akis
o nei operacijos, nei akinių nenoriu
x*x rašė:
Mano drauge pasidare, tai koki menesi po operacijos kamavo ziaurus galvos skausmai, o gydytojai nelabai zinojo, ar cia normalu, kad organizmas taip prisitaiko, ar ne. Ir is vis nelabai zinojo, kas po operacijos normalu, o kas ne, bent jau drauge toki ispudi susidare. Bet po visu kanciu, dabar ji mato dauggeriau.
Tai ka reiskia daug geriau? nebereikia akiniu ir kontaktiniu lesiu? nes as tai kazkaip abejoju ar galima didelio laipsnio trumparegyste atstatyti ir viskas.
Mano drauge pasidare, tai koki menesi po operacijos kamavo ziaurus galvos skausmai, o gydytojai nelabai zinojo, ar cia normalu, kad organizmas taip prisitaiko, ar ne. Ir is vis nelabai zinojo, kas po operacijos normalu, o kas ne, bent jau drauge toki ispudi susidare. Bet po visu kanciu, dabar ji mato daug geriau.
http://www.lasik-litigation.com/html/news.html
Siulyciau pasiskaityti apie tai ir is kitos puses. Kol kas manes reklama neitikino, o antireklama .
Zhiurint kokios buvo priezhastys to prasto regejimo. Realiai lazeriu yra gydoma trumparegyste ir toliaregyste. Dvi pazhystamos ta operacija yra pasidariusios, dabar kaupiam babkes zhmonos operacijai. Atsiliepimai patys geriausi. Kazhkur nukishau neto adresa (pabandysiu dar surasti), kur viskas labai smulkiai aprashyta.
Beje, tos operacijaos jau daromos ir ishsimoketinai.
borgas_38 rašė:
Net nežinau ka tau ir pasakyti.Mano motinai lazeriu gerino regejima,nes labai prastai mate,tai po tu lazeriu dar praščiau pradejo matyti.Gal kitiems ir padeda,ka gali žinoti.
Net nežinau ka tau ir pasakyti.Mano motinai lazeriu gerino regejima,nes labai prastai mate,tai po tu lazeriu dar praščiau pradejo matyti.Gal kitiems ir padeda,ka gali žinoti.
GTS2 rašė:
Mano Ex pasidare, tik ar geriau mato, nezinau, bet dura liko tokia pati. O vakar mieste du kartus prasilenkem, tai ji net nepastebejo.
Siaubazzz…
1-as minusas…- ‘pasidarysiu dura’.
Mano Ex pasidare, tik ar geriau mato, nezinau, bet dura liko tokia pati. O vakar mieste du kartus prasilenkem, tai ji net nepastebejo .
NORECIAU PAKLAUSTI, GAL KAS NORS IS JUSU AR JUSU PAZISTAMU DARETES TRUMPAREGYSTES ISGYDYMO LAZERIU OPERACIJA?
NORECIAU ISGIRSTI, AR PATENKINTI KITI IR AR TIKRAI VERTA JA DARYTIS?
Taciau apklausos rezultatai siuo metu :
83 % - patenkinti;
17 % nepatenkinti.
Nesiryztu ir as… lesius nesioju… aisku, kartais jie pradeda erzinti akis… tada uzsidedu akinukus… na, bijau kol kas darytis operacija… mano akiu gydytoja pasake, kad geriau po gimdymo… gal veliau… aisku, matyti gerai labai noriu! butinai reikes pasidaryti… visada tos kantrybes su linzem nebus gal. o akiniai vargina irgi…
jei renki statistika - ir as susilaikau, nors man irgi labai aktualu.
zinau ka reiskia nesiot akinius,ir kaip jie vargina,bet geriau renkuosi toki gyvenima,nes rizikuot savo akimis nedrįstu.vien ta mintis kad po operacijos gali nepamatyt sviesos…siaubas…o rizika visur yra.taip,zinau zmoniu kurie pasidare,jiems dabar gerai,o kas bus po 5,po 10 ar daugiau metu?nezinia,visgi tai akys,ne kulnas.as verciau investavau pinigus rinkdamasis aukstos kokybes remelius ir stiklus,tokius kurie iki minimumo sumazina svetimkunio jausma ant saves.zinoma cia neina kalba apie akinius uz kelis simtus litu. beje,akiniai daugeli zmoniu netgi savotiskai puosia.
Akiniai daznai puosia- bet kai dioptriju virs kokiu 7… Griozdukai gaunasi, nosi spaudzia. Man su 1 D neaktualu: noriu vaikstau su optika, noriu- be; tada draugai sako "eina ir nepazista" Uztat pasaulis gerokai grazesnis, kai truputi neprimatai
Siaip tai ir Kaune viena kontora daro tokias pacias operacijas, http://www.lasercorrect.lt , Beje, kiek zinau tai birzelio menesi 30 procentu nuolaida dar duoda Nezinau ko ten bijot, kaip tvirtina gydytojai tai techniskai labai paprasta operacija ir jau po poros dienu galima drasiai vairuot automobili. Beje kiek zinau tai nepatenkintu pacientu lyg ir nebuvo.
sharkius rašė:
Siaip tai ir Kaune viena kontora daro tokias pacias operacijas, http://www.lasercorrect.lt , Beje, kiek zinau tai birzelio menesi 30 procentu nuolaida dar duodaNezinau ko ten bijot, kaip tvirtina gydytojai tai techniskai labai paprasta operacija ir jau po poros dienu galima drasiai vairuot automobili. Beje kiek zinau tai nepatenkintu pacientu lyg ir nebuvo.
o kada daktarai sako kad operacija sudetinga?ypac chirurgai…ju paklausius tai pirsta ipjaut baisiau nei ju operacija,o kai patiri ta paprastuma ant savo kailio tai maza nepasirodo…