laukt

laukt

pagaliau ir bitej+ yra i ka paziuret Šypsena

Yra

Kokstas plauku GeraiBrokas ir tiek.

as irgi nesuprantu, kodel pries spaudziant/skanuojant fotografijas butinai reik negatyva duot katei pazaist. Ragenai, kuri kuoksta plauku tu turi omenyje? ta, kuris eina per visa kadro apacia? ŠypsenaBeje tas valteles krastas desineje, tai ne i tvora nei i mieta. Taip kad del sios fotografijos tikrai nesutinku su msxm, nes ziureti cia ner i ka.

Martyneli,pasauly yra daug nesuvokiamu dalyku,tachiau shiuo atveju tau paaishkinsiu apie tuo 'plauku’kilme. toks piktas krokus66 pabraizhe,kai spausdinau shi negatyva. sakykim taip,tie pabraizhymai man priduoda shiam kadrui menishkumo. p.s.va dabar gali parashyt ka nors shlykshtaus,nes pavartojau ta uzhdrausta zhodi MENAS

…a man patinka…nežiūrint ing kuokštus ir plaukus Cha cha…taipogi kitus indomius objektus… Mirkt

patinka man gyvos fotografijos Girtas

@Martynukas Nea,neapacioje.Ten kopu zoles,ar gal pacios kopos.Nera skirtumo,bent man. Kuokstai plauku,norejau pasakyti,kad visa foto apdrabstyta jais. @marijus* Jei si foto menas. Tokiu atveju,Tu ne menininkas.

Ragenai, o ar turi kompetencijos spręst, kur menininkas, kur ne? Neginu marijaus, tik šiaip va parūpo Nustebęs

mEnininkas ar ne.kam tai rupi? tau ragenai?

Ragenas yr didis menininkas. Va tik nesuprantu vieno dalyko ar jau galima ji lyginti su popgrupe Yva ar dar per anksti. Tiek vienu, tiek kitu darbai, turbut ir mastymas, panasaus lygio atsizvelgiant i bandyma pataikyti i “pop” kulturos centra. Buciau tavo Ragenasai vietoje ar Martynukaso, tai irgi nesuprasciau tu Marijaus snobisku darbu ir kaip zmonems jie gali patikti. Deja, esu is tu “keistu” zmoniu, kurie megsta tuos zmones, kurie kazkuom issiskiria, kuriu darbai, stilius, mastymas ar kt. kazkuom issiskiria. Tos pilkosios ir vienodos visuomenes jau ir taip dauguma yra…