...laukiantys...

…laukiantys…

…šitie jau sulaukė…

…metų pabaiga… …čia būtų mano seno gero draugo Fuji s5000 pagerbimui… …nors jau ir buvo prieš FV kataklizmus…bet kiek kitokio tono…

magic! labai tas smelis Gerai ir tie laidai, zinoma Gerai sukuria tokia mistishka, pasakishka atmosfera! tik vat tas baltas perdeges dangus kiek gadina vaizda (imho)

grigas, kokis dar smelis? Sniegas cia. Ir apsalas ant laidu. Ir apsalo suformuotas maximalus laidu ilinkis, t’sakant NekaltasBet vaizdialis, tai Gerai Girtas

…atmosfera te buvo “būk sveikas”…turimom priemonėm sunkoka ir perteikt…bet daba šitoj vietoj nėr anei užuominos į tą,ką matot nuotraukoj… Nežinau

gerai!

Gražu. Vos vos aukščiau norėtųsi matyti.

keista. kiek zinau, kai buna karsta - vasara - laida pailgeja ir istista. Ziema - atvirksciai - turetu isitempt Cha cha

Zoom…aukščiau…“perdegęs” dangus,kaip Grigas sakė… Mirkt

_MOUSE…šitiem laidam jau A+A…

Gerai…

Perkaltas dangus skaitmenos darbas. Diapazonas siauras.

kaire per sunki kompozicishkai

Wabalaitis> na ir tebūnie Šypsena

DeeP, tai gi puku - tas ir noreta parodyti, kaip sunku laidam sniega laikyt. Man tai patinka tas perteiktas sunkumas.

Liux Mirkt

Baltas dangus man visiskai netrukdo. Argi pilkas butu geriau negu baltas?.. Ziema dazniausiai nebuna tokio israiskingo dangaus kaip kad vasara.

jei kazkas sumaise sniega su smeliu teiskia kazkas cia negerai… Šypsenanes man irgi kliuvo baltos balansas iskart kazkaip…

O kodel negerai kai sniegas atrodo kaip smelis? NekaltasIs kur toks vertinimas, kad sniegas privalo atrodyti kaip sniegas?