laukiam laukiam
du tikri brandai eriksonas ir ducati suzuki logotipus galesit susidet ant nokios 1610 ir 3310
Ar tu, lodori už bazarą acakai? Nokia naudojasi tie, kurie neranda kelio namo be pagalbos. O dek suzu dar acakisi…
OTPABA pikts
ir nesuprasi jis cia rimtai ar nerimtai.
paliubomu ziauriai rimtai
OTODRALA, tu man dar uzh H7 neatsakei
bus matyt
arba sian gailesis siu zodziu nes vakar ikale
rockas, į kur tau h7 įsriegt? SweetLu, aš visada įkalu ir tik retkarčiais gailiuosi. NIPRAKATIT
Kur tokį įsigyt galima? eBay nima
kompanijos naudojasi proga uzdirbti papildomu pinigu is “lojaliu” brandu fanu leisdami tokius “limited edition” produktus
pa kolkas dar negalima isigyt, kaip ir niekur dar nera jo pardavimo.
butent taip dirbtinai didinama busima paklausa
Nu ko daugiau galima tiketis ish zmogaus kuris wazineja su nevykusia SUZUKI TL’R kopija.
jei tu cia man tai ats butu toks - savo kazkokiu tai kompleksu nedangstau garsiais/brangiais vardais
o mes nedangstom sawo kompleksu didziuodamiesi arklio galiomis ir top speeedu kas ypac AKTUALU one.lt motociklistu forumiukuose kai jie suzino kad 1000cc motas vaziuoja tik viso labo 270
jiems tai buna taip keista ir neitiketina , kad jie net pasigiria kad ju 1987 600cc kazkoks ten keturkampavas yamaha net 230 yvinioja!!!
Cowboy, ten buvo ne tau o man nes DUCATI kaip kazkas sake prie hnr yra nevykusi SUZUKI TL R kopija
apsijuokiau