Lauk!
Po eilinio gedingo lietuvos futbolo rinktines pralaimejimo, zodi tare ne kas kitas, o tie kurie ne pirma karta vienaip ar kitaip vos ne pirstu parodo kas yra musu rinktines triperis. Semba - 15min.lt/sportas/naujiena/futbolas/deivido-sembero-kirtis-m eluojanciai-futbolo-federacijai-nesu-atsisakes-zaisti-lietuvos-rinktin eje-24-497150Stanke - 15min.lt/sportas/naujiena/futbolas/m-stankevicius-apie-futb olo-federacija-jeigu-as-prastas-zaidejas-tegul-pasako-24-497471Sakau, gal pagaliau atejo laikas prabilti ir daugiau zmoniu, verst lauk kledara ir co, surinkt zmones tuos, kuriems tikrai rupi lietuvos futbolas, o ne tik kede ir pilnos kisenes? Man nesuprantama kiek dar turi apsisikt visiskai negerbiamas kvedaras ir jo sutve, kad butu isspirti lauk?
Lietuvos futbolo kledaracija pastoviai turi problemu su vadovais ir ne tik. Seniai laikas futbolui apsivalyti, o ne rekti:“kodel krepsYniui tiek pinigu kisama”.
Be prokuratūros ten nieks neapsivalys. Buvo viltis, kada teisėsauga Lialką buvo laikinai nušalinę nuo pareigų, buvę/esami futbolininkai jau buvo pradėję optimistiškai kelti galvas su pokyčių viltimi. Paskui parėjo iš Fifos pasiūlymas nesikišti į federacijos reikalus ar kažkas panašaus. Tuo viskas ir pasibaigė. Žodžiu, buvę kentai ir bachūrai pavertė federaciją savo pastovių įplaukų šaltiniu (renta, pensija, kaip pavadinsi taip nepagadinsi) ir pokyčiai jiems nereikalingi.
Ir kada musu valstybele atikratys sovietinio mentaliteto atlieku su mastymu viskas man ir tik man
Ta musu A lyga ir ta pati federacija spuogas subinej lyginant tarptautiniu mastu, tai tokius bachurus ir gauja lengviausia nusodint. Turi pradet sneket daugiau rimtu zmoniu, ne tik Semba su Stanke. Dauguma nenori arba bijo daryt pertvarkas del savo kaip zaideju/treneriu ateities. Toks Barasa galetu ir tart zodi.
sitas kaip leninas,atejo visiems laikams
Nu bet jei šį veikėją išrūrinus vistiek prapisim visiems…?
užmiršt artojus ir permest finansavimą ledo rituliui. Gražu žiūrėt, kai vyrai šaibos nesibaido
pritariu Cuaian_Chichico,jei bent trecdali tu pinigu ka turi futbolas turetu musu ledo ritulis,tai butu grazu paziuret i ju pasiekimus futbolo jau nebuvo pas mus,ir tuo labiau jo nebus