Latvija

Latvija

Ar baisi nuodėmė jei įvažiuosiu į Latviją be paso/asmens tapatybės kortelės, o tik turėdamas teises? Ar geriau nerizikuoti? Esu vienam kaime nuo Daugpilio 27km, galvoju ryt gal nuvažiuoti

ka cia pisi prota, seip isvis neprivaloma su savim tuos dokus turet.

ot ne px nx… Liežuvis

reik turėt. aišku, atsakomybė už neturėjimą menka, o ir šansų, kad susistabdys nedaug, bet geriau jau turėt.

Jeigu sustabdys bauda nemaza, bet gali bandyti, kartais buna stabdo, kartais nestabdo.

Nakčiau pasienio zonoje privaloma turėt asmens dokumentą Cha cha pasirodo esu ujobyščios tėvų name Apakęs

stabde pora kart netoli sienos latviu,tikrino pasa ir keleiviu pasus…teises nedomino ju net Mirkt

Anksciau pas latviu muitininkus praeidavo bajeris, kad 30km i latvija nereik doku.

Robi taigi atrodai itartinai, neturesi doku, iskratys, suras pycho, uzdarys su bezdzionem. tau to rekia? Kietas

Neturiu pycho Špyga

as pas tave masinoj esu paslepes zanačką. Mirkt

Gal aš su kita tačke Mirkt

Tai kokia *bliamba* bauda? Vieni sako menka, kitas sako baisi

Kazkada Daugpilin klubasan buvau nusivartes be paso tai ramus buvau visa vakara tada… Bauda gal ir bus pora simtu, bet reikalu gi milijonas bus, uzdarys cypen dar kol isiaskins kas per teroristas esi.

Varyk! Uzdarys porai paru kad pramust tapatybe bet ten velgi naujos pazintys bei nauja patartis

Reik ismokt blogyje izvlegti gery Špyga

pirma kart ispejimas uz dokumentu neturejima pasienio ruoze

Į abizjaniką tai nenoriu Juokiasi Ne

Seip bauda visai nebloga gresia, jei tikrins teisiu neuzteks.