Lašyša ir ką galima butu is jos pagaminti? Karštas patiekalas.

Lašyša ir ką galima butu is jos pagaminti? Karštas patiekalas.

Labai norečiau nustebinti savo mylimą žmogų prabangiu patiekalu is lašyšos. Gal padetumet ką nors sugalvoti?Labas

Siaip pas mus ja valgo salta, rukyta ar kokia. Deda ant sumustiniu kaip kokia desra Cha cha

"Žalią" lašišos filė galima iškepti grilyje Gerai Reikia pakepti po kelias minutes iš abiejų pusių. Labai skanu - lašiša yra riebi ir švelnaus skonio, ir spalva išlieka rausva Gerai Garnyrui daržovės ir aišku citrina.

Pernai vienas klaipėdietis man aiškino, kal labai skanu apvirta lašiša - verdama keliolika min. Žuvis kiek supratau lieka pusžalė. Bet pats neragavau Ne

o kodel butent lasisa netinka kitokia mesa?

SUPERfanas rašė:

mjo, gyveni zmogus ir mokaisi: lasisa - mesa Cha cha

Labai megstu lasisa, mamyte daznai gaimina Niam niam
Gali pakepti ant keptuves arba orkaiteje lasisos gabaliukus, isvirti ryziu ir siulau toki padaziuka ant virsaus:
sumaisai majoneza su grietine, sojos padazu, ispaudi skiltele cesnako - Gerai

Lashisha apibarstai prieskoniais , idedi i folija ir kepi orkaiteje … labai grazhiai atrodo ir , aishku skaniai … Sekmes!

aciu visiems uz patarimus. Bandysiu kepti folijoje orkaiteje. Ir butinai padazas su citrina.

hmmmzzz… Nekaltas na aš galėčiau patart tau vieną receptuką - tikrai nenusivilsi pasigaminus (kažkada mAčiau jį per "travel chanel" ) Laimingas Ir… Tau reikės tik 3jų ingredientų - sluoksniuotos tešlos (geriausiai tiks šaldyta iš parduotuvės), lašišų filė (be odos ir kaulų, grynai vien mėsa) ir daug šviežių petražolių. Ant sluoksniuotos tešlos išdelioji lašišos gabaliukus, ant jų - daug smulkiai kapotų petražolių ir ant viršaus uždedi dar vieną plona tešlos sluoksnį, turėtų gautis piragas. Jo viršų patepi kiaušinio triniu ir kepi orkaitėje 180 C apie 30-40 min, kol šis gražiai apskrus… Prie jo labiausiai tiks lengvas baltas vynas… Laimingas SKANAUS