last one
lako pamirso uzdxet. vienas kazkoks hemorojus klaipedoj vazineja toks karinis, nu puse *pimp…*o atrodo, bent jau isiskiria is minios, tik marke turbut kazkokia ten kaliuha ar tai civikas ar tai koltas ar dar kazkoks lohelis.
rafli, pats tu loxelis, klaipėdoje važinėja cornio CRX’as, matinė spalva tau ką nors sako?
sitai truksta teisingo buferio ir normaliu faru ir butu
man nei ciornis, nei juolabiau crx;as nieko nesako, man sako mano galva tik tai, kad tu esi kevalas ir tiek, o ten ciornis ar crx dapizdi. spalva iskirtine, bet ten ne masina o siaip kazkoks kevalas.
kibiranosasas
ble ble rafli
nunu papasakok dar ka nors apie savo surudijusi ciornio crx
nėra ką su tavim kalbėti kai toks siauras mąstymas. O šiaip drįsčiau teigti tavo silkė labiau parūdijusi nei tas CRX, kuris buvo visas visiškai perrinktas ir sutvarkytas.
Nu nx, rankas nukapot uz bumerio isniokojima…
lilg, tu matei gyvai ta crx? tu matei gyvai mano a8? tu isvis nueini nuo kompo? man neidomu ka tu cia veli, nei tu ta ciorni pazysti, nei tu ta crx’a mates, isgirdai kaip vyresni kiemo draugai kalbasi, tai tas pacias tiesas man nori irodyt?
ko tu pisi man protą? Mačiau, gi varžybose su anuo dalyvavo.
lilg ka tu svaigsti, raflis gi jy liete net tad su juo nesigincyk jei nelietei
lilg o tu matei mano sylke, lietei ciupinejai?
kai lieti silke tai po to rankos smird
rafli nečiupinėjau, bet mačiau foto tavo amortiko, kaip ten apačioje viskas gražu Be ten Cornis, o ne ciornis
nei vienos rudies dugne. jeigu tau purvas yra rudys, tai nu neturiu apie ka su tavim kalbet daugiau. sekmes.
rafinuotas matyt tik sylkes ir bulkas skiria img218.imageshack.us/img218/7154/timeattack20075hm8.jpg
Rafinuotas - kada paskutini karta dantis sulauzytom rankom rinkai?
cia tai nx nx suvarte