LANCIA kampelis.Visiems vairuojantiems(norintiems isigyti)Lancia ir prijauciantys joms

LANCIA kampelis.Visiems vairuojantiems(norintiems isigyti)Lancia ir prijauciantys joms

Juokiasi kaip linksma buti vienam Cha cha

Nekaltas

??? jau lūdna ??? Mirkt

Axa Šypsena TaipZiuriu nera cia tokiu zmoniu kurie turetu “tokia” masina Nustebęs

zinau zmogu, kuris net dvi turi, bet gaila ant bangos nesedi, turtu ka papasakot Taip Nekaltas

xe Šypsenaas ir turiu ka dabar papasakoti Manajai lanciai thema uzkale variklis Cha chaNutruko variklio pagrindinis dirzelis Juokiasiir sugebek tu man taip Nekaltas

na cia dauk sugebejimu nereikia, nieko nera amzino… nepakeitei laiku dirzelio ir BooM matariukuj Nekaltas bet, kiek zinau, labai dauk daliu nuo fiato tinka, tap kad neturetu buti dideliu problemu Cha cha

Na pas mane seip jau vos ne puse daliu is fiato… po kapotu tik pavadinimas galima sakyti lancia islikes Cha cha

Nekaltas

Gal kas zino kur butu dar galima ieskoti Lanciaj Themai sport spyruokliu, bet reikia tik dvieju galiniu. Moderna ir pan jau ieskojau, kainas zinau, bet ten pardavineja tik komplektais. tad jei kas ardys tokia lancia ir ras Cha cha dvi raudonas spyruokles, praneskit Šypsena

vava reta masina… savartyne sunkiai rasi tokio tipo Cha cha

moderatoriai tirnkit lauk sita tema Cha cha nes ziuriu mane gruzas ima vienam cia buti kai as ja vis matau pas save… Nustebęs

_Sveiki visi Lancia vairuotojai Labas !!!Galima pasakyti kad tai yra reta masina Lietuvoje Šypsena Ar jus nemanote taip? Butu neblogai kad apsireikstu nuomones apie sita automobili. Gal yra vairuojanciu Lancia ??? Jei taip tai rasykit pasidalinkit nuomonemis savo apie si automobili… Kokios markes automobili jus Lancia vairuojate, kelintu metu? Kokiam mieste galima isigiti kur kokiu pygesniu detaliu. Kiek kainuoja koks remontas ir t.t. Tiesiog Viskas apie LANCIA Lancia vairuotojai: 1. Atidarytuvas >> Lancia Thema 88m 2,5TD KietasKeli linkai i LANCIA tinklapiuslanciamotorclub.co.uk/model_guide/model_guide.htm <<– Lancia modeliai nuo seniausio iki naujausio classiclancia.i8.com <<– Lancia klasika lancia.com <<– Oficialus lancia tinklapis carsfromitaly.com/lancia/index.html <<– Lancia istorija, modeliai, galerija ir etc._Jeigu jus turite ar zinote linku i lancia puslapius rasykit privacia zinute papildysiu. P.S. Lancia vairuotojai jeigu norite buti ideti i sarasa rasykit privacia zinute koki modeli butent vairuojat ir kokiu metu Dekuj uz demesi Labas

Sveikas. Siaip ziurinejuos Lancia delta antros kartos. Labai traukia dizainas, kaina ir metai +iranga jos nebloga. Taciau nezinau, kaip del patikimumo ir detaliu. Nes nesinori likti be daliu, o jei ir randi dali, tai kad nekainuotu kosminiu kainu… Nekaltas Keistoka atrodo tai, kad uz 93 metu delta II praso tik 1000-1200eu. Mano manymu, per maza kaina uz normalia auto tokiu metu… Šypsena

Na gal dausta buvo yra patvarkyta ir parduoda ja taip pigiai Nekaltas tik paprasciaussiai neskao kad yra dausta ar seip kki gera defekta gal turi… nes tikrai gan pigia uz ja nori… Na su detalem seip beveik nera jokiu problemu… kiek man ka teko (tevas ankciau vazinejo su ja irgi tvarke ja) tvarkyti tia daug detaliu tinka nuo fiato nes beveik identiska masina… juk gamina tai tie patys italai ŠypsenaNa dalys pigesnes uz kokio mercedeso ar BMW na o lancia delta tai jau kaip ir daugiau sportinio varianto masina Šypsenaseip pasiteirauk del tos daugiau ar buvo dausta ar ne ir jei ka pirk Šypsenasekmes Labas

Ne apie konkretu varianta kalbejau, tiesiog ju panasi kaina (apie 1200 europietisku). Tai sakau, gal masina prasta is esmes… Laimingas

mano nuomone apie lance: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/651 408-=(676545408](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/651408-=(676545408) seip respekto vertos integrales Gerai pries jas zemai lenkiu galva Taip Gerai Girtas

Na seip del rudziu tai manau cia priklauso kaip priziuri… pas mane pati yra keli rudzziai bet tik prie galinio desiniuojo sparno ir prieki prie kapoto kur buvo dausta ir viskas… jei patrvarkius ir nuvaskavus dar masiniuka mano tia atrodytu kaip nauja Girtas

lancia vez. kada nors, kai turesiu pinigo tikrai nusipirksiu kokia nors… ech kaip reikia tu vadinamuju pastoviu pajamu Cha cha