Lancia Delta HF Integrale
reikia info apie Lancia Delta HF Integrale arba tik apie Delta . Ar patikimos? kokie pliusai ir minusai? ir dar ka zinote… parasykite busiu dekingas
mašinėlės iš pažiūros neblogos, bet vienas žodis Itališkos jau daug ką pasako brangi eksploatacija ir patikimumu nepasižyminti, vienas draugelis pusę metų pavažinėjęs dar ilgai spjaudėsi, nežinau gal mašina netikusi o gal…
ddt rašė:
GAl ten 500$ turejo but?
Mano kaimynas turi ne Lancia, bet gal '90 Alfa su 1.4 varikliu - vargsta, dienos sviesos ish garazho nemato… Italai…
vienas masinu pardavejes buvo atsivares Lance Delta 1.8l tai prase 1200$ , o veliau je pardave uz 700$ bet ir tai po menesio ,o seip ant jos buvo rudeliu , tai apdaze ir dar patiko sankaba kieta , bet sako ir arklio jegos italiskos tai va jauciu atkrinta man sitas variantas , bet viliuoja tas galingumas masinos
ble jauciu cia ta pacia uz 4000$ pardave, ech kaip as jos norejau, bet negaliu tiek saibu skirt
ddt rašė:
GAl ten 500$ turejo but?
Mano kaimynas turi ne Lancia, bet gal ''90 Alfa su 1.4 varikliu - vargsta, dienos sviesos ish garazho nemato… Italai…
Italai moka mashinas gaminti. Aishku, kai kurie ju sprendimai kartais gali pasirodyti keistoki, bet aplamai italishkos mashinytes
Matai jei tas HF butu ankstesniu metu ir dar "quatro" tai jos su Alfom nereiketu lyginti.
Kiek zinau, 2-os serijos modeliai buvo patikimiausi.
Aisku neatkrenta variantas: savaite - garaze, savaitgalis - drage.
Bet juk tokie ratai tam ir padaryti.
noriu prisiregsitruoti bangoj per naujo…noriu kito slapyvardzio kitu temu ir t.t ar galima per naujo persiregsitruoti bangoje
jei galima taij kaijp
Galima… tam reikalingas pc
eee bleen rimtaij kaijp ishsiregsitruot
ash noriu visko per nauja
ne taip perskaiciau… issiregistruot negalima. nebent rasyti bites+ administracijai ir prasyti istrinti nicka. O kam tau issiregistruot? Susikurk nauja nicka ir pradek viska is naujo…
Tai nx ishsiregistruot? tiesiog susikurk nauja nicka ir vsio;]
ta ir sakau…
lamoms jau nieko nepadesi
TotallyPissed manaij niekuo padet negalima tu bl ish savo patirties sprendi
wat jau tokiom loxem kaijp tu tikraij sunku padeti…
bangos vartotojai yra pagristi e-mail adresu. jei turi keleta ymeilu- registruokis kaip naujas vartotojas, su “nauju” e-mail. jei neturi keliu meilu- vo cia jau negaliu padet
pasiklausk klasioku
pasvaikt galima. Su mano ratais ir po Vilniu sunku… bet as stengiuosi. Sidabrine spalva siai auto tikrai tinka. Reikia vaizda gyvai pamatyti.
Ant sidabrines nereikia marciaus ratu Bo kaune su tokiais ratais 2 km tenuvaziuosi
Ir perdazyt jos nereikia, labai grazu sidabrine
Nu bet pasvaikt tai tikrai galima
o jei ant sidabrines uzdet marchiaus ratus ir koke super spalva nudazyt taj ishvis unreal … aisq pasvaigt visada galima
Gal ir twin meet’az. Jei kas pazistat 6g Celic’u savininku, tai patarpininkaukit susipazistant Thnx.