Lamborghini Murcielago Klaipedoje!!!

Lamborghini Murcielago Klaipedoje!!!

Gal dar kamnors Klaipedoje teko uzmatyti juoda Lamborghini Murcielago???
kai pirma karta pamaciau, tai iskart nelabai patikejau savo akimis…
Kazin, kas ten ja nusipirko???

Ash ish vis nezinojau kad klaipedoje yra tokia masina Apakęs

Pats paklausiau, pats ir atsakysiu i savo klausima, bo draugelis katik pasake, kas ta Lamborgha nusipirko… jo savininkas vienas is "Dvieju Broliu". Nu ten tie milijonieriai, kur turi escada rubu parduotuve palangoje ir t.t.
Jo, biciukas babkiu prilaiko…ir sakyciau gera skoni turi…

Ne juodas, o geltonas.
(56 kb)Cha cha

Nu tai, kad geltona kauno grudai turi, tai cia seniai aisku… o vat dabar Klaipedoje (Palangoje) vazineja juodas. Tiesa jis yra su vokiskais numeriais, bet ji klaipedoje maciau 2 kartus, kazkur 2 savaiciu begyje.
Jisai pravaziavo man propat nosi ir taip letai, kad praktiskai paciupineti galejau (gal todel, kad nelygia akmenimis grista gatve vaziavo)… Ten tai Masina is didziosios raides Šypsena

Vat deja sitas Lamborgini kaip tik JUODAS. As nuo jo gal per koki metra testovejau. Nu masiniukas tai atrodoGeraiTaipkai pamaciau tai savo akim pradzioj nepatikejauTaip

SHaunu… Gerai

my lamborghini…Šypsena mano svajoniu mashinaŠypsena
see ya: http://www.banga.lt/admlt/2user.show/91993-=(1072503165: ) nesigiriant… man kazkaip cala labiau patinka nei murcielagoŠypsena bet dejaŠypsena jegovai abu atrodoŠypsena dar zalias murcielago gerai rodosiŠypsenaju kiek? 71 pagamintas taip?[murcielago?] Girtas

jop as irgi maciau palangoj si aparata tikrai juodas bet lygtais numeriai vokiski (gal ir klystu bo labai nespksojau - pro sali ejo pora neblogu Moteris Šypsena )

Tai daba nesuprantu ar Klaipedoj ar Palangoj?

Faktas kad pajury!

Jo, Klaipėdoj prie buvusio "Skandalo" stovėjo šią savaitę…Apakęs

ir dar sako kad lietuviai blogaij gyvena: lietuvoj 2 lamborgini murcielago, 1 porche dzipas… neskaitant kiek prastesniu 911 carrera ir panasiai Cha cha

Blagai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

palawk po puse metu lietuvos kelejs jeu crosfairaj, bugacej vysokye vazynes Taip

jo ir porsho dzipa irgi maciau palanga -klaipeda prasinese pro sali galvojau kad pasivaideno Apakęs , prisivijau ŠypsenaCha cha (geras ar ne ?) ir ziuriu akurat tas pats

Prideti dar Bentley berods 1vnt.,Cadillac Escalade 1vnt,Linkoln Navigator berods apie 3vnt,ir t.tLaimingas

Jooo… mačiau aš tą "sumuštinį" kaune Juokiasi juodas buvo… nu nžn galit mane apmetyt kopūstais bet jis man i daugiaaukštį sumuštinį labiausiai panašus… gal todėl kad studentui viskas su amistu asocijuojasi Cha cha

Jo man irgi tas porshe dzipas tai kazkaip ne taip atrodo. perlenke biski su dizainu ar pacia ideja