Laksto kompo pele

Laksto kompo pele

Jau gan ilgai mano kompiuterio pelyte laksto. T.y. balta rodykle ekrane kas kiek laiko ima visur lakstyti ir viska spausti. Buvo daug nemaloniu dalyku, pvz issitryne kaikurios programos sitaip ( pelyte lakste lakste, pakeliui pasitaike tokia programa, ji spustelejo, lakste lakste ir spustlejo delete ir yes…), todel kreipiuosi i gerus kompiuteristus ir prasau pagalbos!

Teko ir man patirti toki malonuma. Viskas pasibaige tuom, kad man darbe pakeite PC Šypsena Man padedavo peles istraukimas is lizdo. Ten itariu problemos su PS/2, nes pajungus per COM nieko panasaus neteko patirti.

Aciu Ibu, peles istraukima is lizdo bandziau, bet uzuknisa taip daznai ji traukinet. Man sake, kad tai virusiukas, kazkoks pavadinimas "XXX zirgas" ( tas XXX - pamirstas zodis ).

TROJOS ŽIRGAS? O man paskutiniu metu, kaip tik nelaksto pelė, užsiožiuoja ir nejuda, nors ir valiau. Po restarto gerai trumpamKanda

Tai kaip tada paaiskintum, kad tokiu problemu nebuna su COM pele? (bent jau man nebuvo)
Ta problema pastebejau ir pas kitus, bet sprendimo nezinau Šypsena

o su antivirusinem praskanuot nebandei?
pas mane irgi buvo pradejus lakstyt bet tingejau ten visko ieskot tai windosus perstumiai ir viskas cikiŠypsena

man panasi problema buwo…zodziu,kol peles nejudinau,ji nepyko…tik prisilesdavau pradedavo kaip paselus laxtyt ir maigyt knopkes…srendimas labai paprastas-nuejau i flopa ir nusipirkau kita pele uz 12lt su ratuku Liežuvis

Rintais, gal 2000 windowsams nepatinka paprasta pele be ratuko? Liežuvis Reika nusipirkti geresne. Cia be juoku, ne pirmas man taip pataria. Aciu!

P.S. Su antivirusinem skenavau! Mirkt

Problema pelyteje. Joje kazkas susizadina. Man lygiai tas pats buvo. Geriausia sprendima radau - nauja pele. Nesvarbau ar ji su ratuku ar be jo, svarbu kita. Tik pirk truputi geresne, kad po keliolikos menesiu vel netektu jos keisti. Sekmes!

O ar nebus paprasciausiai laidai paluzhe ? Man visos po kurio laiko pradeda taip durniuot =)