Lakštingala Negali Nečiulbėti ! ! !

Lakštingala Negali Nečiulbėti ! ! !

Apakęs Apakęs Apakęs

Aš sujaudintas giliai iki pačių padugnių ! Tiek žodžių va šiltų, tiek vėmalų gan smirdinčių čia išgirdau per TAS DIENAS (tik prašom nemaišyt su KRITINĖM Cha chaLiežuvis), kad man apsalo net širdis ir užvirė tas kraujas ! Mirkt

Kiek daug gražių laiškų aš čia gavau iš dirbančiosios liaudies bei paprastų žmonių su prašymais sugrįžti… Todėl nusprendžiau patenkinti jų norus, pageidavimus kilnius, išleisdamas papildomą tiražą Razrucha 5000 ir serijas tas pakartoti gryno muilo… Mirkt

Man nuostabu vėl būti su JUMISGėlės ir vėl kvėpuoti pribezdėtą orąGeraiCha cha Banga nuplauna viską … Ir produktus net virškinimo… Liežuvis
Maitinkimės sveikai ir mokykimės gražiai gyventi, kad pėdsaką palikti nemirtingą ! Gerai Žinoma, baisu, kad kas į va vėl ten neįliptų ar nepaslystų kaip Nikulinas ant tos arbūzo korkėsCha cha

Skaičiau aš Jūsų atsiliepimus bei tuos pamąstymus visus per tą tylos dekadą . Patiko štai man mintys šios, todėl ir apsisprendžiau :

Darsis rašė:

Kiek atsimenu Razrucha jau zadejo po 3000 iseiti i pensija…

murrr rašė:

Agi jis kaip koščėjus, nu tipo nemirtingas… Šypsena taip kad jokios pensijos negresia Šypsena Grįš jis … po savaitės kitos Šypsena

LTB rašė:

nu jis iseis po 3000 tik dar bus 3 papildomos serijos su 5000; 10 000 ir 20 000 zinuciu
juk kai publika pageidauja visada atsiranda tesinysCha cha

Badas rašė:

As tai manau (tikiuosi) kad Razrucha bent kokia savaite nieko nerasys, kad tik ilgiau issaugotu ir visi pamatytu tuos nuostabiuosius 4000. Arba klonuos pats save kad galetu uzmesti malku i lauza, kai jis prades gesti. Razrucha, atsikirsk, ka?.. Cha cha

Gudrūs čia tie žmonės mano paminėti … Elgiaus tip top kaip Badas sakė … Gudrus žaltys - turbūt išbandęs ant savęs. Šypsena Jei ką, visuomet kreipkitės į Badą su prognozėmis …Mirkt
Priskaldžiau malkų nemažai ir ugnį kursčiau šventą … Ir fakelą nešiau užkuręs … Skaičiau de Cuberteną - SVARBU SUDALYVAUTI !Liežuvis

Suku skaitliuką jau tolyn - čiuožiu į trasą ! Cha cha

Ir nuotykius galėčiau pasakot ilgai, kaip tos batalijos povandeninės vyko. Nepykite labai ant to morkiuko, nes jis padėjo man gerai ten daug ką išsiaiškint… Gerai
Oi kunkuliavo aistros su nick’ais neaiškiais. Ir aš ten jų šiek tiek turėjau… Mirkt Juos pateikiau visus mielai naruteiGėlėsApakęs Mirkt
Ux valdinga moterisGėlėsGėlėsGėlės ! ! ! GeraiGeraiGerai Su JaGėlės labai gerai ten žaist žaidimėlius erotinius ! Liežuvis Niu kad ir tą : VALDOVĖ - vergazzz ! Nors JiGėlės basa, bet visuomet prieš jauties kaip pirmaklasis pupuliukazzz Gerai.Mirkt Ir rimbu paplekšnoja, ir pamokas užduoda, ir net apspjaudo bei siuntinėja gan tolokai ! Cha cha
Gali net baigt iš malonumo tik įžangą žaidimo TO pradėjęs… Cha chaCha chaCha cha
Niu man tas ir nutiko, kai aš ten JAI išvardinau visus nick’us tuos savo atsarginius ir netgi su visais paroliais … Mirkt
Dabar neaišku kieno ten valdomi jie klaidžioja po intenetą ir mūsų Bangą !
Lai būna jiems lengva žemelė mūsų ! Mirkt

carolina rašė:

Razrucha , tu ka , save lygini su lakstingala!?Pasiziurek geriau , juk tu tik stepinis suslikas su dideliais kiausiniais…Prisiciulbesi per velykas, kai tokius didelius reikes spalvinti , turesi visus darzelio vaikus pasikviesti Cha cha

Prašom prie mano gražių ir dailių didžiagabaričių kiaušinių nesikabinti - vis vien aš jais paneliųGėlės nekabiniu ir juo labiau neleidžiu ant jų panelėmGėlės visu svoriu pasikabinti… Mirkt
Vat štolcą mano tampyti galite pirmyn atagal, jei tos rankutės mielos nenustygsta … Liežuvis Kabintis galima, bet tik švelniai, neperstipriai, kad ko prisiuvinėt patom netektų man ! Cha cha Bobitas new…
O tie galingi kiaušinukai du man nuo dieduko savo atiteko !Gerai Kai tūpdavo diedukas į kubilą, pripildytą vandens, kad pamirkyt kiaušinius savo, tai pusę kubilo skystimo jisai laukan išstumdavo , pagal tą Archimedą ten kažkokį!GeraiMirkt
Tai va. Žinoti reikia prie ko kabintis, a prie ko ir ne ! Liežuvis

Ir aš visai ne suslikas, o juo labiau ne skunkas, nes kai pupelių ten užėdęs pagadinu orelį, tai be dujokaukės jau prie manęs tai neprieisi ! Net visos musės patalpoje dvesia nuo šitokios gadynės ! O jos pripratusios juk tūpti dar nea ant tokių delikatesų … Cha cha Geriau, nei dichlofosas tas kvapas mano ir dar nemokamas ! Gerai Draugai visuomet kviečia užsukti į svečius, kai tarakonų užsiveisia …Mirkt

PanelesGėlės aš imu čiulbėjimu gražiu, kaip tos lakštutės… Mirkt

Sveiks sugrizes Razrucha !Paciu laiku .

Ax ax ax, tai Tu man čia už katiną ir jo miauksėjimą gan skardų vis spardai čia mane ir vis paglostyti prieš plauką nori ? Aš nekaltas Apakęs Apakęs Apakęs
Ar Tavo pussy susliko neverta ? Aš nekaltas Liežuvis

Velykų laukti dar ilgokai … O jau TADA išmarginsiu kiaušinius savo, kad jokiais būdais neatskusi ! Gerai Cha cha

HAUSAS rašė:

KARALIUS GRĮžO.GARBĖ ALA****ApakęsCha cha

Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha Oi zhvengiau ish cenzuros… Cha cha