LAISVALAIKIS SU ŽIRGAIS
pasijodinėjimas žirgais VILNIUJE: pasijodinėjimas žirgais jojimo aikštėje, miske . individualios jojimo pamokos vaikams ir suaugusiems. Užsiėmimus veda kvalifikuoti treneriai. VISA INFORMACIJA TEL +37068665598
zirgo sudus susirenkate patys
A kam miske sudus rinkti? Trasha juk…
Laisvalaiki leisti su zirgais yra nuostabu, bet tokia reklama be jokio paaiskinimo deti Seimos forume… Rysi su seima irgi atrasti galima… siulomas laisvalaikio praleidimo budas ir naujas hobby visai seimai. Bet kur? kokiame zirgyne? kokie treneriai? kieno cia telefonas: ar zinute pasiusios dalyves, ar trenerio? Ar pati dalyve yra trenere, ar tik lankanti zirgyna mergina? As pati joju savaitgaliais, bet sita reklama man neinformatyvi ir kazkodel nuteike neigiamai. Gal galima butu paaiskinti placiau?
Gražu žirgai, bet joti baisu
gal galima butu suzinot kurioj vietoj, kiek kainuoja?
pabandyk kokiam gamtos inspektoriui paaiskyt, jei pamatys
Po Vilnių aš žirgais ir be jokių trenerių pasijodinėju.
Gerai moki joti (riscia, zovada)?
Raitoji policija?
vava, kokios kainos?kokia tiklsi vieta?skambinciau tuo numeriu ir net nezinociau su kuo kalbu
Na tai as irgi toki itarima is karto turejau Jei taip, tai gal kas nors atsakys - man visada kirba klausimas, ar raitieji policininkai tikrai VISI moka GERAI joti? Kiek ir kaip jie treniruojasi ir ko mokosi, prie jodami i gatves? Bet cia jau truputi ne i tema gavosi, sorry
Ir dar visokiausiais būdais. Tereikia žirgą pakankamai Guinesso dobilėliais pašerti.
Aaaaa… ti girtoji policija
Ti iskart reikejo sakyc ka baltais zirgais tamista lakiojate…
tai kaip ten su tais sudais zirgo ? kas juos surenka ?