Laiškų išsaugojimas Outlook Express

Laiškų išsaugojimas Outlook Express

Pasistengsiu trumpai. Tarkim reikia formatuoti c: Na tada norisi išsaugoti laiškus. Reikia nueiti http://www.inachis.com/download/index.php ir parsisiųsti programėlę e-backup. Paspauskime "sukurti naują atsarginę kopiją" ir į vieną failiuką bus išsaugoti: laiškai, adresų knygelė, pašto vartotojai (accounts), IE mėgstamiausios nuorodos (favorites) ir koks nors papildomas duomenų katalogas. Atsarginė kopija užima vidutiniškai 300 Kb ir talpinkime ją kur patinka. Štai iš jos per kelioliką sekundžių atstatysime visą outlook express konfigūraciją. Tūsas

Dar:

1. bandomasis laikotarpis 3 mėnesiai,
  2. yra vaistai,
  3. galima pasirinkti sąsajos (interfeiso) kalbą - lietuvių.

Ačiū už dėmesį. Sėkmės.

del backup’o dydzhio grubiai suklydai Taip, pas kiekviena jis uzhims skirtingai, pvz pas mane pusantru metu senumo backupas uzhima apie 70 megu Baisu . o 300Kb nu nezhinau kas chia gali uzhimt - nebent tik feivoritu backup’as Nekaltas

[quote]diAbL0 rašė:
del backup’o dydzhio grubiai suklydai Taip, pas kiekviena jis uzhims skirtingai, pvz pas mane pusantru metu senumo backupas uzhima apie 70 megu Baisu . o 300Kb nu nezhinau kas chia gali uzhimt - nebent tik feivoritu backup’as Nekaltas
[/quote]

na suglaudinus, į tuos 300 tai tikrai gali tipti ir account’ai ir tekstiniai mail’ai be sunkiasvorių attach.

o šiaip tai yra man labai atsibodęs dalykas, kai email’us ir address book’ą prisimenu tik po clean reinstall’o Cha cha

Reikalingas dalykas. Nes taip kiek besisaugotum, vis tiek lieka pamirštų adresų, kurių, kaip tai bebūtų keista visados prireikia tik po formato. Apimtis aišku skonio reikalas,bet juk ne visiems reikia laiškų iš Titaniko ir darželio laikų pažinčių koordinačių.

papraschiausiai neturiu "mados" trint laishku apart spamo, - tai man taip ir prisikaupia Taip 300 kilobaitu ishties juokinga apimtis Nekaltas