Laiskas Seneliui salciui

Laiskas Seneliui salciui Šypsena

pagalvojau gal jums bus idomu su vaikais parasyti laiska Seneliui Salciui. Nors seniai (1999m.ziema), bet rasiau as su drauge ir netgi sulaukem atsakymo Taip Kadangi nezinojom tada tiksliai reikia ar ne, tad prie laisko pridejom dar ir voka su savo adresu (atgal kad galetu atsiust), bet atsiunte su savo specialiu voku su nykstuku ant jo…Taip pat rasem ir lietuviskai ir angliskai (anglu mokytoja padejo isversti), tad gavome ir atgal 2 laiskus Cha cha Angliska ir toki pati lietuviska. Ten tas laiskas ne ranka rasytas o spausdintas, visas tokis spalvotas Tūsas O prirasyta irgi visai idomiai ir smagiai Laimingas Taip pat buvo idetos 2 nedideles korteles Kalediskos Vilmai (man), o kita Indrei (draugei mano) Apkabinimas Na,tikiuosi tas Senelio Salcio ofisas vis dar dirba ir jeigu rasysite, linkiu, kad atrasytu ŽvaigždėAdresas: Santa Claus North Pole HOH OHO Canada

Kiek kartų esam rašę, kol sesuo maža buvo, visada gaudavom atsakymą Cha cha Tiesa, man regis, aš Suomijon rašydavau, ne Kanadon Nekaltas Beje, atsakymai būdavo arba anglų, arba lietuvių kalba, tad labai smagus reikaliukas, jei tėveliai su savo vaikučiais pasistengtų MirktAišku, Dovana niekas neatsiunčia, bet gražiai iliustruotą pasveikinimą - taip Laimingas

ash atsimenu rasiau tik karta Liežuvis

day.lt …smagus papokstavimas…ale Kaledu senelio laisko kopija bus issiusta ir slaptais adresais…

Rasydavau i asen ten pat labaij fainaj budavo gaut ta pasvekinima sesuo da i piesiniu nusiusdavo taj gaudavo atgal lepduku kalediniu visokiu Labas

Lepdukai yra gerai Girtas

man rodos geriausias adresas seneliui salciui(man asmeniskai Šypsena)manosios Moteriseelektronio pasto adresas Taip Cha cha Mirkt

gera mintis,sukurti atskira emeila senio salcio vardu ir duot vajkams jam parasyt Šypsena

jop ir as kazkada siunciau Kaledu Seneliui laiska ir gavau atsakyma… Girtas

Darbe outlooke gavau prikolna žinute su filmuku kaip senis elgiasi su vaikuciu laiskais. Sedi tulike, ziuri popierius baigesi, tai nuropojo iki laisku kruvos ir nusivale šikna Juokiasi

day.lt …smagus papokstavimas…ale Kaledu senelio laisko kopija bus issiusta ir slaptais adresais…

Rasydavau i asen ten pat labaij fainaj budavo gaut ta pasvekinima sesuo da i piesiniu nusiusdavo taj gaudavo atgal lepduku kalediniu visokiu Labas

Lepdukai yra gerai Girtas

man rodos geriausias adresas seneliui salciui(man asmeniskai Šypsena)manosios Moteriseelektronio pasto adresas Taip Cha cha Mirkt

gera mintis,sukurti atskira emeila senio salcio vardu ir duot vajkams jam parasyt Šypsena

jop ir as kazkada siunciau Kaledu Seneliui laiska ir gavau atsakyma… Girtas

Darbe outlooke gavau prikolna žinute su filmuku kaip senis elgiasi su vaikuciu laiskais. Sedi tulike, ziuri popierius baigesi, tai nuropojo iki laisku kruvos ir nusivale šikna Juokiasi