Laiskas Seneliui salciui
pagalvojau gal jums bus idomu su vaikais parasyti laiska Seneliui Salciui. Nors seniai (1999m.ziema), bet rasiau as su drauge ir netgi sulaukem atsakymo Kadangi nezinojom tada tiksliai reikia ar ne, tad prie laisko pridejom dar ir voka su savo adresu (atgal kad galetu atsiust), bet atsiunte su savo specialiu voku su nykstuku ant jo…Taip pat rasem ir lietuviskai ir angliskai (anglu mokytoja padejo isversti), tad gavome ir atgal 2 laiskus
Angliska ir toki pati lietuviska. Ten tas laiskas ne ranka rasytas o spausdintas, visas tokis spalvotas
O prirasyta irgi visai idomiai ir smagiai
Taip pat buvo idetos 2 nedideles korteles Kalediskos Vilmai (man), o kita Indrei (draugei mano)
Na,tikiuosi tas Senelio Salcio ofisas vis dar dirba ir jeigu rasysite, linkiu, kad atrasytu
Adresas: Santa Claus North Pole HOH OHO Canada
Kiek kartų esam rašę, kol sesuo maža buvo, visada gaudavom atsakymą Tiesa, man regis, aš Suomijon rašydavau, ne Kanadon
Beje, atsakymai būdavo arba anglų, arba lietuvių kalba, tad labai smagus reikaliukas, jei tėveliai su savo vaikučiais pasistengtų
Aišku,
niekas neatsiunčia, bet gražiai iliustruotą pasveikinimą - taip
ash atsimenu rasiau tik karta
Rasydavau i asen ten pat labaij fainaj budavo gaut ta pasvekinima sesuo da i piesiniu nusiusdavo taj gaudavo atgal lepduku kalediniu visokiu
Lepdukai yra gerai
man rodos geriausias adresas seneliui salciui(man asmeniskai )manosios
eelektronio pasto adresas
gera mintis,sukurti atskira emeila senio salcio vardu ir duot vajkams jam parasyt
jop ir as kazkada siunciau Kaledu Seneliui laiska ir gavau atsakyma…
Darbe outlooke gavau prikolna žinute su filmuku kaip senis elgiasi su vaikuciu laiskais. Sedi tulike, ziuri popierius baigesi, tai nuropojo iki laisku kruvos ir nusivale šikna
Rasydavau i asen ten pat labaij fainaj budavo gaut ta pasvekinima sesuo da i piesiniu nusiusdavo taj gaudavo atgal lepduku kalediniu visokiu
Lepdukai yra gerai
man rodos geriausias adresas seneliui salciui(man asmeniskai )manosios
eelektronio pasto adresas
gera mintis,sukurti atskira emeila senio salcio vardu ir duot vajkams jam parasyt
jop ir as kazkada siunciau Kaledu Seneliui laiska ir gavau atsakyma…
Darbe outlooke gavau prikolna žinute su filmuku kaip senis elgiasi su vaikuciu laiskais. Sedi tulike, ziuri popierius baigesi, tai nuropojo iki laisku kruvos ir nusivale šikna