Laiptai ir ne tik....jei tik kam reikia..atlieka užsakymus visoje Lietuvoje.Apie kainas-7ž.

Laiptai ir ne tik……jei tik kam reikia…atlieka užsakymus visoje Lietuvoje.Apie kainas-7ž.

Nuotraukytės visai nieko Taip

Dar norėjau paklaust, ar čia žmogus,meistras, ar firma? Ir kainų lygis - papigiai, pabrangiai per vidurį?

Na, tarkim vidiniai laiptai į antrą aukštą be navarotų, paprasti, kiek kainuotų?

Randasi tik Kaune, o dirba - užsakymus atlieka visoje Lietuvoje ir netik Lietuvoje.
Šypsena

kaip tik mumi labai reikia laiptu. laukiniu laiptu. tik gaila, kad mes Vilniuje

Jei nepatenkat į antrą aukštą, o gal į rūsį, tai aišku, kad jums būtini laiptai, kreipkitės ir jūs pateksit kur tik norėsit, beto laiptus šaunius turėsit…
Laiptų pavyzdžius ( 11 nuotraukų ) įdėjus į savo dienoraštį, ten pat rasit dar ir, kad gaminami ir nestandartiniai kieti baldai :
http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/84868-=(13686099
56

Šypsena užmiršau pridūrti kad laiptų meistrą rasit Kaune… ŠypsenaLabas
telefonas prie pavyzdžių Šypsena

Nu man irgi idomu…

Dirba du žmonės, o jei skubus užsakymas, reikia labai greit, gali dirbti aštuoniese.
O dėl kainų konkretesnių aš dabar nieko negaliu parašyti, vėliau kokią dieną parašysiu…
Bet siūlyčiau pasiskambyti, jei tikrai domina, duotu telefonu ir jūs viską:kainas ir viską kas jus domina,tikrai išsiaiškysit. Šypsena

Laiptų kaina priklauso nuo pakopų skaičiaus, nuo jų dydžio(sakykim kokio pločio reikalingi laiptai) ir nuo to kokios formos yra pakopos. Dar kaina labai priklauso nuo laiptų laikančios konstrukcijos(nuo sijų). Vidutinė be navarotų pakopa (tiesi), 100 cm. ilgio uosio ar ąžuolo kainuoja ~ 400Lt.Apvali ~ 500Lt.Į tą kainą įeina visa konstrukcija, porankis(turėklas), statramščiai, viso darbo atlikimas, sumontavimas vietoje.
Sakykim vidutinis jūsų laiptų aukštis nuo grindų iki grindų yra 260cm., Tuomet jums reikės 16 pakopų ir kainą susikaičiuosit(16*400).
Aišku galima kažkiek derėtis, ir kiekviena situacija bus visada kiek kitokia.
Šypsena

brungu reiskia nes sieks aie 5000-7000 na per firma einant iki 15 gali siekti manau malku kruva pasistatysiu ir vaiksciosiuCha cha

Neblogas variantas gaisrininku vamzdis arba virve kokia. Ir vaikams smagu ir paciam sportas butu.

gal variantas ir neblogas,įdomi idėja, bet dar vis dauguma prie įprastinių laiptų linkę, deja… tat…TelefonasTaip ŠypsenaLabas

Nu tokiu pinigu (~6500) i laiptine tikrai nekisiu. Draugui isejo iki 4000 tokiais ir as pasitenkinsiuLaimingas

Nu jei laiptinėj, tai galima bet kokius iš geležių suvirinti ir bus liux Gerai Juokiasi bet jei laiptai pagrindiniame kambary, tai manau, kad svarbu. O gero ir gražaus daikto už mažą kainą nelabai… Ne

O pas ką tavo draugas darėsi?

jam kaimynas dare (siauliuose) jis uzsiima staliu gaminiais, o laiptai tai pas ji prasideda hole ir per saliona nusisuka…
Reiks ir man pas ji vaziuot, kad pakopas suklijuotu, o kai skyle iskalsiu bus aiskiau ko reikes.Laimingas

TaipTelefonasTaip

Vėjai man laiptai atsiėjo 500lt.Pagrindas metaliniai vamzdžiai,turėklaitai tai pat metaliniai o pakopos medinės.Svarbiausi turėti noro ir įdėjų.

Ką aš galiu pasakyti į tai, matai ne visi turi idėjų, moka patys pasidaryti, gal ir laiko kitiem trūksta patiems įsirengti laiptus, ir beto gal ne visi nori metalinių… Nekaltas

Aišku mediniai laiptai gražu,bet viskas remiasi į pinigus.Bus jų pasidarysim medinius,nes berods preitų metų,NAME’’ buvo neblogų pavyzdžių.

Nu as savaitgali pradejau laiptines "gamyba". Laiptu rema darysiu metalini ir jau numates kaip ta "gelezi apsiut" uosiu. Manau, kad tik pradejaes studijuot isitikinsi, kad ju pagrindas metalinis, o siaip is isores metalo nebus. kaina planuoju max 1500lt, o siaip manau i kokius 800lt tilpti…

draugelis dirba firmoj, kur su medziu uzsiima. Pakopa pasiule po ~100 Lt uzbaigto buvio padaryti, be visokiu ten konstrukciju. O konstrukcija maciau pas viena klienta ir man labai patiko: tiesiog metalinis vamzdis (neatsimenu kvadratinis ar apvalus, bet, manau, siuo atveju mazas skirtumas, cia kaip kam fainiau, vamzdzio kaina kiek gali buti ~ 15 Lt/m + paruosimas,t.t., gruntas dazai etc) ir ant jo padai pakopoms is storos skardos ar tai lakstinio plieno (nzn kaip vadinasi, krc, nesilanksto) privirinti, o prie ju pakopos tiesiog prisuktos medvarzsciais. Be tureklu, tiesiog platus laiptai. Atrodo labai graksciai ir erdves neuzgriozdina… nu krc, man patiko. Ir tikriausiai neypac brangu.Kietas
Apytikriai galima primesti: tarkim (kaip pvz is auksciau) 16 pakopu x 100 Lt =1600 Lt. 5 m vamzdzio x 20! Lt = 100Lt. Suvirinimo darbai ir papildomas metalas ?! tarkim ~400 Lt. Transportas 100Lt. Metalo dazymas 200Lt. Tvirtinimo detales ir darbai ~200 Lt??? Prisukti pakopas galima ir paciam. Kas gaunasi: 1600+ 100+400+100+200+200=2600Lt
Cia primeciau, manau, max kainom, gal ka galima ir pigiau pasidaryti. Brangiausia ,visgi, pakopos gaunasi.