LaiMiS LaIMeJo Ka JuS i Tai?

LaiMiS LaIMeJo Ka JuS i Tai?

as asmenishkaij tik keiktis noriu o jus?

ir as. jis to nevertas!

be be be…kam cia idomu

pasikarkit su tuo savo baru ar kokiu ten dar velniu

O man dzin, laimejo tas uz kuri balsavot Cha cha Viskas sazininga Mirkt

Cia ir taip jau buvo aisku, kad jis laimes Mirkt Asmeniskai as, tai norejau, kad laimetu Jurgita, nors ji ir nebuvo verta…

shhiknius Šypsena Blogai
gaila kad bendravarde nelaimejo,gaila Nežinau

lopas tas Laimis!! Piktas Dainius buvo labiau vertas pagrindinio prizo, ir as 100% esu teisus Taip

Taip ir ash norejau kad Dainius laimetu,bet kai atsisedo jurga su laimiu buvau uz laimi,nes jis vertesnis masinos nei jurga,juk ji net vairuot nemoka Šypsena

Tai kodel nelaimejo jei vertas Cha cha ?

laimis nuostabus zmogus ir nera ko ant kjo varyt Šypsena man tai patiko kai jis su tuo ciuvu susidorojo Darium ar kaip jis ten Mirkt

ui kaip noriu keiktisŠypsena dainius turejo laimet Taip zodziu zmone sisirinkot laimi nu tiaj oki bet kad jis to vertas abejociau! juk vis delto jei zmogaus tie su kuriais jis buvo diena nakti nemegxta taij negali buti kad visi daunai o jis vienintelis protingas…

buvo kaip buvo…sweikinu laimi ir viskas… o siaip kiekvienas buvo vertas laimet bet kiekvienas savaip…siaip is ten man nebuvo zmoniu uz kuriuos as sirgciau…daznai visi kvailokai pasielgia tam tikrose situacijose… kartais net labai kvailai…

uzjauciam laimo dzipa, jei jis neparduos, tai gali but, kad daznai skardas lygins, nes yra pas mus geru smugiuotojuJuokiasi Taip

nu jio mafijozaijs atims is jo greiciausiaiCha cha kam patiko jurga bet laimis ne tiaj nu tiaj… ojjooiCha cha

Tie lietuviai labai idomus padarai Cha cha Jei ju nuomone nesutampa su kitu nuomone, jiems atrodo, kad ivyko kazkokia apgavyste ar pan.

Vienu zodziu: yra dauguma ir mazuma. Si kart laimejo dauguma Cha cha

mazuma nes ta dauguma kuri kitaip mane gal net mob neturejo pvz mano sas tuscia jei galeciau pavaryciau 10000 sms kad laimetu jurga;p

ech, pilieti Mirkt

Na va prasideda tai apie ka rasiau auksciau : kas butu jei butu ir pan Cha cha