Laimingos gyvenimo akimirkos

Laimingos gyvenimo akimirkos

as, pavyzdziui, apie save galiu pasakyti, kad gyvenu laiminga gyvenima… ypac daba, kai atsilo oras. man labai, labai patinka grazios moteros, ypac viena ju vieta, turiu galvoje, grazias kojas, bet butinai, kad tos kojos butu aprengtos tjrumpu, kaip galima trumpesniu sijoneliu…vat pamatau tokia grazuole einancia gatve kur nors, manoŠirdis suvirpa, suplaka, taip gera palieka… labai daznai, beveik visuomet, kai neturiu ka veikti, o neturiu ka veikti as beveik visuomet, pamates tokia motera kur nors ainancia, as ainu is paskos, visai kaip apsauga… ir, jeigu mergina stengiasi sumetyti pedas, vaikscioti ilgai ir bandyti suklaidinti persekiotojus, as irgi vaikscioju ilgai… galiu netgi visa diena… vat va tos laimes akimirkos, man leidzia pasijusti tiek laimingu, tiek laimingu, kad net pamirstu apie savo tuscia skrandi…
NekaltasNekaltasNekaltas

nu ir kas?

ech tu, materialiste prakeiktas, 21-ojo amziaus sunau, ka tu ismanai apie romantika… tau tik nu ir kas, kas is to arba koks pelnas
o pagrindinis gyvenimo dziaugsmas, taip ir lieka nepastebetas…
NekaltasNekaltasNekaltas

Vien is romantikos sotus nebusi.Taip O vaiksciodamas pagal sijonus ir kojas gali pakratyt.Cha cha

Oho,priklausomas,kokis tu romantiškas,žiūrėk tik kad eidamas iš paskos į spąstus nepakliūtumBaisuŠypsena

na, jo, sutinku sunkus tas laimingas gyvenimas

NekaltasNekaltasNekaltas

o spastai tai kas? spastai dazniausiai triusiams statomi…

NekaltasNekaltasNekaltas

O žinai ir man panašiai buvo-visas dvi savaites darbininkai po langais kasė griovį,išsirengę iki pusės,įdegę tokie,o raumenaiBaisuBaisuBaisuvienu žodžiu gražu žiūrėti kaip vyrai dirba.Pamiršau,kad į darbą reikia eiti,ir valgyti pamiršauGirtasGirtasGirtastik žiūrėjau,žiūrėjauDrovusDrovusDrovus

matai, kiek mazai zmogui reikia iki pilnos laimes…

NekaltasNekaltasNekaltas

…aaa…taj tu tajp pasitenkini???..nieko sau budas…ash taj i lova nusivedu…Cha cha

na va, dar vienas, nezinantis kas yr tikroji laime…
NekaltasNekaltasNekaltas

paleistuvisApakęs

priklausomas tu ziuriu tada vaikstai nuleides galva jei eini is paskos ir i kojas ziuri, taip gali ir atsitrenkti i ka nors, grazios kojos nevertos tavo sveikatos Liežuvis

ne taip jau ir nuleides, sakyciau, isdidziai pakeles galva iki tam tikros moters vietos…

NekaltasNekaltasNekaltas

…tikroji lajme yr kaj daub bobu ir lova plati…

…nifiga…tiesiog svejkas ir normalus vyras…antra jaunyste po skyrybu prazhydes…

jeigu pamatysiu, kad mano zmona persekioji, tai blt, ant to paties saligatvio sutrupinsiu kaip sausaini, romantikas atsirado.

na, jei tau nebaisu, kad as savo laime visuomet Kalasnikovu saugau, kagi prasom… tik ar verta tavo zmona tiek, kad del jos guldytum galva? zinoma, jei ji tau jau taip igrisus, kad gyventi paciam nesinori, tai gali krieptis, as tau uz dyka paslauga padarysiu, kam cia dar preteksto ieskoti…

NekaltasNekaltasNekaltas

as kasdien tave matau bevaiksciojanti ir besvajojanti ir zaviuosiNekaltasNekaltasNekaltas
ir i mane kartais pasiziuri,bet kodel tai labai jau abejingaiŽliumbia