Laimingi ir nelaimingi automobiliai…
Ka darot su nelaimingais automobiliais(limpa nemalonumai)?Parduoti negalima. Priimsiu visas rekomendacijas.Aciu.
Paskolini nekenciamam zhmogui…
ps ps: O gal ne avtamabylis kaltas , o tarpyne… ?
Galima parduoti
Pakeiciau taisykles!
"Cik ni reikia…"Tarpine gerai islaikita ir neblogos firmos.
cia tau su Mks reiketu konsultuotis
hashe
reikia myleti masina ir ji bus laiminga
karta pasakiau kad savo masinos nebemyliu ir noru kitos, ir po 15 minuciu patekau su ja i avarija…
p.s. gal cia prietarai… bet… man taip buvo…
Tarpyne tarp vairo ir sedynes turejau omeny!
Na jei lepinama ir mylima tai nezinau kazkas tada ne tas tai masinai
o del tu prietaru tai as irgi isitikinau ziema pasakiau kad nemyliu savo senutes ir po 30 min. ji pirma karta mane pavede na ir bum
buferis lempa kapotas sparna pjove 2 vietose kad nuimti nes kazkaip shtoperiu susisuko taip ir kaba dabar tas sparnas ant garazo sienos kaip exponatas ir kiekviena karta primena apie bum .
Po to iskart meile grizo ir dabar ji man daznai atleidzia mano kaip menko vairotojo dideles klaidas
isnesa mane is visokiausiu posukiu zvirkeliu ir panasiai gyva ir sveika
ir kaip jos nemylet mano senutes
o tu gal paskolink ja kam nors kokiom 2 savaitem kad ja nesirupintu ir nepriziuretu o siek tiek pakankintu aisku nezaperdaug kad gyva liktu tai gal susipras ir sugrizusi taps tavo laimingiausia masina
As irgi…
Mano vienas draugelis sventai tikejo, kad geriausiai “prakeiksmus” nuima seksas ant kapoto (tik ne su savim ). Bent jau jis sakydavo, kad padeda…
Nelaimingu automobiliu nebuna, buna tik nelaimingi vairuotojai, kurie guodziasi, kad ju automobilis nelaimingas. Skaudu, bet teisinga.