laiko masina:D

laiko masina:D

blia,su savo aifonais,vel skersai fotkes kilnoja Nežinau Cha cha

kazkuris savaitgalis, smagu kai moterys pasisiulo sedet prieky ir vairuot Šypsena) su svogeriu zvilgsniais susitikom “meraites, stokit i lukoil, norim vandens nusipirkt” Cha cha

bliamba,net siurpas per nugara nuejo,pamacius kalnapili…ypac rytine savijauta nuo 4skarbu Baisus

Jau pridrozus gerai i lempa gali ir px toks alus…

pridrozus ir “boksto” Alus Geraips.esat toki gere? Cha cha

cia pachmelingas vakaras, tai pataisyt sveikata ir depresija belekas tiko Cha cha

Neteke, kazkaip baugiai atrodo Cha cha

Tai nebuvo kitokio? Cha cha

Boksto alus,tai ragucio gaminys,jauciu geriausiai parduodamas Cha cha…vasara kaimynas ,toks biski Girtas mano metu uzsuko i kiema,su pakuote to alaus…sako specialiai kaip dell manes pirko 5.1rpm,o ne 7.5rpm…1litras 2.89lt Juokiasi 7.5rpm 2.99lt Cha cha images115.fotki.com/v607/photos/4/1212614/9654332/DSC_0001-vi.j pg

Aa, galvojau apie toki kalbi demotyvacijos.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_Isgirde s-zodi-bokstas-Pirmiausia-pagalvoju-apie-ji_135851383921.jpgMan cia irgi kaimieciai uzsake nupirkti kazkoki Aludariu ar pan., 6 rpm, paragavau visai nieko Cha cha

Meskit gert nx Gerai

skaiciuok igriauni 7pusles uz dvacki Apsvaigęs Juokiasi Gerai

O davai apie vyną, Ripaso ar Primityvo? Cha cha Juokiasi

Auris>Vorkuta arba burleska…visus kitus i kriaukle Apsvaigęs Cha chanu dar is bedos old tbilisi raudona Gerai Cha cha

rpm, man patinka.

Jei alus skardineje, tai vynas turetu buti tokiam Cha cha mv.lt/media/products/E5F1B70DFD77E944500FFD44E7E37BB1.jpg

Dr., tas OldTbilisi tai otrava, pusiau saldus, kala per kepenis gerai. Cha cha Mėsos net nedrįsčiau marinuoti jame. Cha chaVynas - tik sausas. Cha cha

Kas tevu neklauso… Cha cha

kaimynas fazendos sako,kad sausas tik pedikam,kad isgerus sikna uzsirauktu Cha cha…ps.niekam netaikau,tik kaimo bajerius perpasakoju Cha cha dar sake,kad kai pistu i galva,tai ore besiversdamas spetu triusikus pasikeist Cha cha Gerai Juokiasi siaip skonio reikalas,man baltas vynas isvis Ufff Ne raudonas,net ir rasalas Gerai Cha cha o smagiausias,tai brendasikas +vynuogiu keke Gerai