laiko masina:D
blia,su savo aifonais,vel skersai fotkes kilnoja
kazkuris savaitgalis, smagu kai moterys pasisiulo sedet prieky ir vairuot ) su svogeriu zvilgsniais susitikom “meraites, stokit i lukoil, norim vandens nusipirkt”
bliamba,net siurpas per nugara nuejo,pamacius kalnapili…ypac rytine savijauta nuo 4skarbu
Jau pridrozus gerai i lempa gali ir px toks alus…
pridrozus ir “boksto”
ps.esat toki gere?
cia pachmelingas vakaras, tai pataisyt sveikata ir depresija belekas tiko
Neteke, kazkaip baugiai atrodo
Tai nebuvo kitokio?
Boksto alus,tai ragucio gaminys,jauciu geriausiai parduodamas …vasara kaimynas ,toks biski
mano metu uzsuko i kiema,su pakuote to alaus…sako specialiai kaip dell manes pirko 5.1rpm,o ne 7.5rpm…1litras 2.89lt
7.5rpm 2.99lt
images115.fotki.com/v607/photos/4/1212614/9654332/DSC_0001-vi.j pg
Aa, galvojau apie toki kalbi demotyvacijos.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_Isgirde s-zodi-bokstas-Pirmiausia-pagalvoju-apie-ji_135851383921.jpgMan cia irgi kaimieciai uzsake nupirkti kazkoki Aludariu ar pan., 6 rpm, paragavau visai nieko
Meskit gert nx
skaiciuok igriauni 7pusles uz dvacki
O davai apie vyną, Ripaso ar Primityvo?
Auris>Vorkuta arba burleska…visus kitus i kriaukle
nu dar is bedos old tbilisi raudona
rpm, man patinka.
Jei alus skardineje, tai vynas turetu buti tokiam mv.lt/media/products/E5F1B70DFD77E944500FFD44E7E37BB1.jpg
Dr., tas OldTbilisi tai otrava, pusiau saldus, kala per kepenis gerai. Mėsos net nedrįsčiau marinuoti jame.
Vynas - tik sausas.
Kas tevu neklauso…
kaimynas fazendos sako,kad sausas tik pedikam,kad isgerus sikna uzsirauktu …ps.niekam netaikau,tik kaimo bajerius perpasakoju
dar sake,kad kai pistu i galva,tai ore besiversdamas spetu triusikus pasikeist
siaip skonio reikalas,man baltas vynas isvis
raudonas,net ir rasalas
o smagiausias,tai brendasikas +vynuogiu keke