…laikinumas
nepyk bet nieko nematau cia
ir vel… ‘laiko pedos’
o man liux…
Visai grazu, labai naturalu…man patinka.
o kas čia natūralaus? spalvos tai jau oversaturated, jei jau apie natūralumą prakalbom
Spalvos visai simpatiskos: jeigu patinka sodriai melynas dangus, zalumas kartais irgi ne pro sali. Siuzetas tikrai nekoks, bet visumoj toks kazkoks… svelnus vaizdelis.
Grigai, o ka reiskia tas ‘oversaturated’? p.s. as dar tik trecia savaite, kaip ‘fotografe’
- taip, kad man tie visi issireiskimai- tamsiau uzu tamsu miska…
khonthrastas o idejos nesimato
JJuozai, imesk kokia nuoroda i savo idejini…! aaa…?
O ir man patinka. Tikrai nera idėjinis, tiesiog kartais taip yra gražu ir taškas. Ir spalvos patinka.
… klausykit, o foto privalo but idejine? kas ta ideja? vat jausmas, dar kazkokiatai nuojauta kaip rasiau ‘uz nugaros’- man but gal suprantamiau…
nebūtinai įdėjinė, bet šiuo atveju nematau, kur koncenruotis. kas dėl oversaturated - pasižiūrėk bet kokią foto programėlę, ten rasi Saturation - lietuviškai būtų prisotinimas. Tai vat čia, mano kuklia nuomone, kiek persotintos spalvos. Ir jei kažkas kalba apie natūralumus, tai su persotintom spalvom man natūralumas neturi nieko bendro.
na, arba neturiu tokios programeles, arba dar neradau, kaip ja naudotis… kol kas tik dziaugiuosi radusi, kaip sumazinti (kuo sekmingai naudojuos)ir apkarpyti (dar mazai prireike ) na, dar maciau autobalansa, kazkada irgi ji ismeginau, o zaist su visokiais ten kontrastais (o gal ten ir yra tas prisotinimas
) ir pan nelabai patiko- tai ka pagauna pats fotikas, man atrodo naturaliausia ir geriausia…
va ta shuke tai reikejo ishmesti, IMHO… O kas del pacios foto man irgi patinka… Na, gal spalvos, kai kuriu poziuriu, neatitinka tikroves, bet pvz. po lietaus visai galetu ir taip atrodyt. Tikrai Man Grazu…
neidomu…