LAIKINAS ISSISKYRIMAS - paskui ziuresim…
maruxz rašė:
Kazkada skaiciau vienos amerikietes psichologine knyga, kur buvo pasakyta, kad nereikia prisirishti prie praeities, reikia gyventi siandiena ir ateitimi. Gal ji buvo teisi…
Ishbandyk ir suzinosi…
Aciu tikrai uz patarimus. Jau pastebejau, kaip man geriau, nelenda labai durnos mintys, pradedu susitaikyti su siandienos situacija. Yra taip kaip yra, yra gerai, gali buti geriau… Viskas yra faina ir grazu…
Kazkada skaiciau vienos amerikietes psichologine knyga, kur buvo pasakyta, kad nereikia prisirishti prie praeities, reikia gyventi siandiena ir ateitimi. Gal ji buvo teisi…
Jarod rašė:
aš tai jau pvz po mėnesiuko stoviu ant kojų ir džiaugiuosi!!! netgi galiu kuo puikiausiai su savo ex bendrauti, šnekėti, lyg būtume vis dar drauge. ir netgi nekankina jokia mintis iš vidaus, kad ech…labai gaila kad mane paliko…
tikrai džiaugiuosi dėl Tavęs
sėkmės
Mariuxz… Tu juk šaunus vaikinukas… suprask, kad visiems taip atsitinka… ir Tu - vienas iš daugelio… bet Tu esi šaunus - todėl Tau irgi pavyks vėl atsitoti ant kojų ir džiaugtis gyvenimu
Aciu tau, uz grazius zodzius. Jau pradejau dirbti nuo ryto iki vaka\ro, paslepiau visas jos nuotraukas, ishtryniau jos telefona ish adresu knygutes, nors ir taip mintinai moku… Zodziu, viskas gerai. O vakar vakare grizes nusikales tikrai apie ja nedaug galvojau, daugiau apie darba…
Issikapstysiu…
Žinok tikrai, kaip žiauriai beskambėtų, laikas gali viską… tik kiekvienam jo skirtingai reikia… aš tai jau pvz po mėnesiuko stoviu ant kojų ir džiaugiuosi!!! netgi galiu kuo puikiausiai su savo ex bendrauti, šnekėti, lyg būtume vis dar drauge. ir netgi nekankina jokia mintis iš vidaus, kad ech…labai gaila kad mane paliko…
Bent jau tam kartui patarims būtų - visiškai aciribok nuo to, kas galėtų priminti ją. pradžioj bus tikrai sunku, nes vistiek pripratimas padaro savo ir norisi žinoti, kaip jai sekasi, ką veikia ir pan. Bet tu nepasiduok ir būk vyras, po velnių! Koks gi skirtumas ką ji veikia, jei jūs ne kartu?!
Dar nerealiai gerai yra turėti daug darbo, ypatingai patartina malonaus kad norėtum dirbti ir dirbti
ir kad nusikaltum per dieną tiek, jog grįžęs namo nebeturėtum nei jėgų, nei laiko apie ją galvoti. Tuo labiau, kad rytoj ir vėl reikia anksti keltis ir arti ištisą dieną. Tai, aišku, šiek tiek mazochizmas, bet (bent jau man) veikia labai į gerą pusę. Pamatysi, netrukus susipažinsi su dar įdomesniais ir visai kitokiais žmonėmis (tarp jų, be abejo, ir mergomis
, ir grįš pas tave taip pat tas jausmas, kad nu blin kaip gerai gyvenasi…
) tikėk maruxz, ir tau pavyx!
kadangi kiek acimenu iš kelių praeitų diskusijų, tai ji jau buvo ne pirmą kartą pas tave grįžusi, ane? tai jau beveik norėtųsi prirašyti posakį "nesidžiauk radęs neverk pametęs", bet kadangi jis čia būtų gal kiek ir ne vietoj, tai nerašysiu
Gaila, kad visgi užsivertė gražus gyvenimaus knygos puslapiux, bet tai tik todėl, kad tuoj galėtum atversti dar gražesnį
2 Emmi>
labai sunku nebuti vienam, kai del jos apleidau savo draugus. Dabar reikes eiti visiems aishkinti, kodel staiga nutruko telefono skambuciai, emeilai ir t.t.
Jauciuosi susisikes gyvenima ir tiek… Aishku, bendravimas pades, kol… susirasiu kazka kita…
maruxz’ai, mesk visas blogas mintis iš galvos. Apsidairyk aplinkui - gyvenimas gražus. Nusisšypsok. Žinau, sunku, bet nepasiduok. Rytoj, kai atvažiuosiu, (jeigu turėsiu laisvą minutę) aš tau paaiškinsiu apie gyvenimo grožį
Gal paplepėsim, palengvės…
P.S. Pasistenk nebūti vienas.
Man atrodo, kad jau dabar man tos pagalbos reikia, nes praeita karta sunkiai, oi sunkiai man seksi susigyventi su vienatve… Jausmas bjaurus, liga - raguotizmas - irgi…
gaila, bet gal viskas tik i gera. pamirsti jos is karto negalesi, bet su laiku ne taip skaudu bus. pagalvok kad turi daug draugu
jei lemta, tai lemta
maruxz rašė:
Diskusija uzdaroma, nes
siandien ji mane paliko. Pasirodo, tai buvo tik bandymas sushvelninti tuos zodzius, kurie butu pasakyti po sito laikotarpio. Tie, kurie sake, kad man reikia mesti ja ish galvos, buvo visishkai teisus. Dabar tiktai dilema, kaip tai padaryti… Tokios busenos, kokij dabar esu normaliai negaliu dirbti ir gyventi, gerti nesiruosiu, o bendravimas su zmonemis gal ir pades…
Uzjauciu. Bet gi jau buvai apsigydes zaizdas. Laikas tavo sajugininkas. O kai jo pagalbos neuzteks, padesim mes…
maruxz rašė:
Diskusija uzdaroma, nes
siandien ji mane paliko. Pasirodo, tai buvo tik bandymas sushvelninti tuos zodzius, kurie butu pasakyti po sito laikotarpio. Tie, kurie sake, kad man reikia mesti ja ish galvos, buvo visishkai teisus. Dabar tiktai dilema, kaip tai padaryti… Tokios busenos, kokij dabar esu normaliai negaliu dirbti ir gyventi, gerti nesiruosiu, o bendravimas su zmonemis gal ir pades…
o kodėl visgi jūs jį vadinate laikinu? kad įsipareigoję praėjus kažkuriam laikui grįžti vienc pas kitą? o jei per tą laiką vienam ar kitam pasirodys, kad visgi atskirai yra geriau, bet tada liks prievolė grįžti?
aš tai kadangi irgi tą patį jau praėjau, tai bent jau dabar atrodo, kad daug lengviau yra gyventi, kai žinai, jog išsiskyrimas yra ant visai. Pradžioje gal ir sunkiau nei laikino išsiskyrimo metu, bet po to tai tikrai ateina palengvėjimas.
turbūt geriausia yra neriboto laiko laikini išsiskyrimai
kristi15 rašė:
nors ir issiskirsit laikinai, bet jei nesikalbesit atvirai ir nuosirdziai, tai nieko nebus. jos tas "nezinau" skamba nenuosirdziai bent jau man. bandyk sau atsakyti: ar nori su ja gyventi?, ar gali pakesti jos kaprizus? ar priimtumei ja jei pasikeistu?
man paciai yra panasi problema - laikinas issiskyrimas. bet kol mes nepasisneksim atvirai ir nuosirdziai, tol mano problema nepajudes is mirties tasko.
Diskusija uzdaroma, nes
Laikinas issiskyrimas…
Tai veiksminga priemone, leidzianti susimastyti, suprasti ka reiskia antrasis, taciau, mano nuomone tai butu veiksminga tik issiskyrus per atstuma, laikinai nebendraujant.
Zinau, nes man taip buvo, issikyrem ilgam laikui gal 6 menesiamsir per ta laika as supratau kaip as jo pasiilgau.
turbūt negali sakyti, kad labai jau greitai supratai… kita vertus, tokis ilgas išsiskyrimas kitam tai gal netgi nemažai ir nugramzdina į praeitį tų bendrų dalykų?
Deo rašė:
Laikinas issiskyrimas…
Tai veiksminga priemone, leidzianti susimastyti, suprasti ka reiskia antrasis, taciau, mano nuomone tai butu veiksminga tik issiskyrus per atstuma, laikinai nebendraujant.
Zinau, nes man taip buvo, issikyrem ilgam laikui gal 6 menesiamsir per ta laika as supratau kaip as jo pasiilgau.
nors ir issiskirsit laikinai, bet jei nesikalbesit atvirai ir nuosirdziai, tai nieko nebus. jos tas "nezinau" skamba nenuosirdziai bent jau man. bandyk sau atsakyti: ar nori su ja gyventi?, ar gali pakesti jos kaprizus? ar priimtumei ja jei pasikeistu?
man paciai yra panasi problema - laikinas issiskyrimas. bet kol mes nepasisneksim atvirai ir nuosirdziai, tol mano problema nepajudes is mirties tasko.
As skaitau,kad taip reikia daryti reguliarei.
Atsitraukti,pabuti su savimi ir viska apmastyti
Nesuprantu prie ko cia vaikai?
maruxz rašė:
Gal jau buvo diskutuota apie tai, kaip buna, kai uzeina krizinis periodas ir pasiulai ishsiskirti kuriam laikui. Man dabar kaip tik toks laikas. Nezinau, kuo gali baigtis… Aishku, mastau apie pati blogiausia, nes i klausima, ar mane myli, ji atsako tik "nezinau"…
maruxz’ai, manau, kad dabar jau galiu tau pasakyti: mesk tu ją iš galvos. Neverta ji tavo kančių. Naudojasi tavimi ir tiek. Ir (jeigu aplinkybės jau pasikeitė) pasistenk su ja išvis nesimatyti.
Neliūdėk
pasakyti tai lyg ir nenorėjau, bet smagu jei gavosi šiaip ir po tos, ir po keleto ankstesnių temų, ir apskritai pamąstymų ta linkme pridariau milijoną išvadų, kurios beto kad nuėmė visą blogą, nykią, liūdną ir kitaip neigiamą būseną, bet ir praktiškai prikėlė naujam gyvenimui
kartais pagalvoju, kad beveik ir per greitai čia viskas apsisuko, bet negi tai blogai? turbūt kad tik dar geriau
nu kad dar yra man iki tų 30+ laiko šiek tiek… metai kokie 7…