laikiau paskutini egzamina

laikiau paskutini egzamina

nu va, ir baigesi mano sesija. labai sunku laukti rezultatu, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. gal galite patarti, kaip po visko to atsipalaiduotuti ir nuraminti nervus? Tūsas

Saunuolis Šypsena Na o jeigu atsipalaiduoti nori ir pailseti, tai sudalyvauk meete Taip Taip Gerai padeda Cha cha

geras patarimas, bet kokiam, kur ir kada? Apakęs

Oi kaip as tau pavydziu, man tik prasidejo ir stogas jau i kaire-desina vazineja Pavargęs

sveikinu,dabar tau reik atostogu…per ja ir pailsinsi nervusMirkt as jau tuoj ir ilsesiuosNiam niamTaip

ApakęsApakęsApakęsiš karto po sesijos sudalyvaut meete?!ApakęsApakęs

Miegoti reikia bent 2paras.

as irgi siandien po paskutinio egzo! valiooo! Cha cha tik kazin kokie rezultatai bus, nes rasiau turedama nemazai temperaturos…

Man ta pati situacija, man vakar baigesi sesij, o iki 5-dienio reikia laukti rezultatu Nustebęs

lek i kluba TaipTaip iki ryto ishsishoksi ir pamatysi kaip viskas bus ciki Cha chaCha chaCha cha Siandien as duosiu garo Flirtas pagaliau ta sesija baigesi! jeee

bajk tu Cha cha kas cia per miegai??? reikia dabar linksmintis! GeraiGerai

baliavokit… kas belieka…Cha cha

nusiramink alausmeGejas, neislaikysi Mirkt

oooo o as tai vakar taip pat laikiau paskutini egza, ir vakare toks ramus buvau, kad net dabar jauciu kaip ta Auksine virskinasi Cha cha