labos nakties ;)

labos nakties :wink:

labas rytas Cha cha get a life,pal Cha cha

boteris arba zmogus kuris tik per sventes is namu iseina Cha cha

cia apie mane? Juokiasi nei boteris nei ka Liežuvis gi ne menesi ir ne du zaidziu, per tiek laiko jau seniai turejau 70 lvl buti bet esu dar sveiko proto, dar ir dirbu tad raaaamiaaaai tik vyrai murai Juokiasi

nu bbz per diena skiriant pora val reiktu keliu metu… As kazkur metus zaidziu tarpais juodai, tarpais poilsis. Dabar pora h per diena, krtais isvis neisijungiu. 49lvl. Vien 70lvl reikia exp tiek, kiek nuo 1 iki 40. Šypsena

Juokiasi Nice

Na nznau zaidziu 10 men su pertraukom, pora tiketu ir yra tas lvlis Mirkt ir pasakyciau kad cia menki pasiekimai, nes per 6 men kitas guildietis mane lengvai pasivijo Nekaltas gal puse str esi? tada lvlis sunkiau kyla…

ziuriu visus pavydas uzgrauze tai boterius kisa…

geriau ta laika su draugais praleistumet jei vis dar ju turit, i sporto kluba nueitumet. ten su tokiu uzhsidegimu SAVO lvl keltumet, o ne kazhkokiu skaichiuku ir nuliuku. pats tuom galima sakyt sirgau, nes mano nuomone(dabartine), tada prie pc praleidau nesviekai daug, bent 2 valandas prie pc. ir KAS ISH TO? L2 ash zhinau kiaurai ishilgai ir kas man nuo to geriau? niekas. ankschiau ar veliau ir jum tai praeis. tie mmorpg visi vienodi, nera nei geresnio nei blogesnio, vis tai SHLAMSHTAS, kuris gadina jums gyvenima arba bent jau laika (ko man ir labiausia gaila)

na jei tau taip geriau tai valio Liežuvis o mum gerai ir zaidziant Nekaltas

tau ir geriau, tik dar nesuvoki…

king pin Mirkt zinai yra zmoniu sugebanciu irgi viska suderinti, as sugebu ir pazaisti ir su panom padukti ir su draugais i bara ar i biliardine nulekti, dar ir mokytis, sesija issilaikyti ir studentu atstovybej suktis Cha cha tik mokek savo laika sutvarkyti ir zaidima zaisk savo malonumui

Taip