labas rytas :)

labas rytas :slight_smile:

taiva, nulauztos visos visos lempu ausys Šypsena bet kaip islupe speju is lempu nelabai kas ir like Šypsena pas mane viena apatine nulauzta ausele masinoj i kur lempa kisasi. nu bet susitvarkysim…

Sparnus irgi uzlankste? Bet siaip piktai atrodo dabar Cha cha

nu kazkada baisu buvo audi coupe palikt gatvej ar kieme nakciai, dabar A4-oms atejo laikai… P.S. pas mane tik nera fiksatoriaus apatinei auselej ir Blogaidreba per nelygumus visa fara, taip kad neisivaizduoju ka jie be auseliu daro, aisku viena varzta galima atsukt posuki isemus, virsuj nulauzi, paskui ant skardeliu statai.pamatyciau toki su lesiais ir skardelem tai iskart aisku is kur paimtos faros Cha cha idomu sita lesine buvo Nekaltasnes paprastas faras p!zdint, tai ka lesiai taiwan 190lt vienetas… Nekaltas

dar ir groteles bamperio narkuchos nup!so matosi…

uzuojauta ;/

juokinga atrodo ane, bet kai as is sesto auksto maciau kaip toks pacas nup!ses mano faras nakti i miska nubego tai juokas neima…ir ka jam padarysi per balkona neissoksi, kol islekem…gaudyk veja laukuose.

Liūdnas

groteles pats nusipisau… Šypsena gyventi reikia Šypsena

o *kekšė* vagys. as dar rimtai nesu nuo ju nukentejas, bet kas nukentejas tai speju jausmelis niocin…

taiva, kasko yra px istikro man, bet kad tie tampimaisi, ir su masina i darba ir atgal, zodziu dauk nepatogumu. lempas jau gavau skaidrias. reikia sulaukti ryt i kasko nuvesiu, ir poto isidesiu kitas jau, tai tiek ziniu… beto kur baltikums draudimas kaune randasi?

nu jooooo… nekas… neprisimenu, pas tave zenonai buvo?

dabar jau kazkaip praejo noras ieskoti a4 kitos pirkti Šypsena ka nuo a6 burbulu vagia?

balticums seip Donelaicio 78 Mirkt

aciu

ble ir man reikia lesiniu su original xenonais… kiek atsieitu… kur ieskot ? Šypsena

Cia ta eikstele ukmerges gatveje Cha cha Kazkada teniso “kortai” buvo Juokiasi Oij ten tam pries eikstele name ukmerges g. 18 kiek veiklos prisukta Juokiasi

Antique, sita tai kosmine aikstele. cia seip nelaikau, laikau kur prie rimi ant garazu yra pozeminiu. ten nors uzsirakina vakarais ir seip normaliai. o cia net troros nera, buciau ten vares, bet matyt anoj aikstelej sulauke liaudies visos sargai ir uzsirakino ir miegoti. tai jau neprikeliau Šypsena)) tai cia teko…

Reikejo senamiestyje i koki broma ikist, tai gal aplamai ir masinos nebutum rades Cha cha

Antique, man ne aikstelej nupiso. o kiema 14 namo nakti…