Labas rytas
ne valančiūno patele?
Nea
delfi.lt/news/daily/crime/zaibiskai-sulaikyti-juvelyrine-ap iplese-vyrai-vienas-ju-norejo-ziedo-mylimajai.d?id=74900746sveciu sulaukiau biski vakar
Karolina?
Burned, gera doze adrenalino gavai ?
nu ir atsiverčiau delfi teisingumas įgauna naujas kryptis-nebesodina
girti pervažiavo moteriškę, po to slėpdami įkalčius paskandino, ir kadangi teistumai ankstesni pasibaigę, gauna lygtinai porą metųdelfi.lt/news/daily/crime/linksmybes-panevezio-rajone-baige si-nuzudymu-nuskandino-upeje-nes-neuzciuope-pulso.d?id=74899372
debilai. del 200 eu susišikt gyvenima…
reikejo pardaveja nusaut, but gave tik lygtinai…
Kai daugelio pasąmonėje jau įaugę, jog už nužudymą gausi max 10metų, bet geru būdamas išeisi ir anksčiau, tai ir pakasinėja miškuose žmones už A7, gal neras, o jeigu ras - atsėdėsiu, buduliui nėra jokios baimės kaimynui kalt su peiliu už eilinį konfliktą, nes žino, jog atitinkamos bausmės nebus. Primuši - pasiskųs, pakasi - gal neras.
o neprimeti, kad kartais gal ir pelnytai pakasa?
gal loja daxyuja, siaip kenkia ir pan.
…Aga, kokia a7 vadelioja, arba is pasato bagazines i bpc skambina
kazkaip niekas rimtai neima nakciaus sapaliones. bet sitas veikejas rimtai kazkoks narkusa su kazkokio asocialo genu
trb visas m pjuzo knygutes suskaites jau labai mane žavi Italijos kaimo žmogelių mąstymas
tave izeide- privalai su juo išsiaiškint, apginti savo garbę, kitaip aplinkiniai pasmerks. Ir jokių skundų policijai, visi šventai laikysis omertos-tyles.
ten tokiems boboms kai cinkas nebūtų vietos. Ir apskritai, daugelyje kultūrų yra va toks va sveiko mąstymo supratimas. Pas mus tik tautoj kažkodėl ypač gajos ozibimo panetkes, visada buvo normalu susidoroti ką nors priduodant. Ypač tai dabar aktualu, kai žymiai sumažėjus gyventojų kiekiui, mentu aparatas išlikęs toks pats ir turi pateisinti save, kad nebūtų naikinami etatai. Plius biznis valstybiniu lygmeniu pradėtas daryti skiriant visas įsivaizduojamas baudas. Todėl visokio plauko ožiai ir zydi dabar. Apie elementarią sąžine, ir garbe net supratimo Nėr, staiga nebeliko šių vertybių. Yra normalu kai koks kaimymas daro renovacija ir ji kitas kaimynas seka iki detalių ulkiausiu pasiryzes priduoti. Arba veikla kokia iš pavydo žlugdo piktybiškai, kaisioja pagalius i ratus. Arba tavo šeima įžeidė, o jei ką, bėgs pasiskųsti, ko ten yra labai ir laukiama
. Nzn man visiškai normalu būtų tokį nudobti nafig, zmurika i dalis padalinti ir miško zverialams sumaitinti. Čia trb panašūs stukaciai labiausiai ir piktinasi dėl tokio požiūrio.
Visose normaliose tautose toks požiūris yra, kiek besiknaisiotum po Istorija.
dejau ant tavo panetkiu pavyzdziui man. Isidarbinau i nauja kompanija. Vienas senbuvis
pradejo man ir slaptai, ir beveik atvirai kenkt: meluot, “patarinejo” nesamones daryt, trolint. Kai pamate, kad nepasimaunu ant jo provokaciju, pradejo rimtesnes konfliktines situacijas sudarinet, kad susimauciau. Nu as ilgai kentejes ir neapsikentes papasakojau virsininkui, kuris daug dejo, kad isidarbinciau ten. O as nenoriu ir pats susimaut ir jo nuvilt. Tai tapau viso skyriaus priesu, tipo ozys, bahurai su kuriais uz stalo valgykloj pradejo atvirai stumt, kad alie zemiau plintuso, skundikas. O as kazkaip dejau ant tokiu panetkiu, nes jei prarasiu darba, kentes mano seima, turiu mazu vaiku. O ka tureciau su byta ta keule dauzyt pagal kazkokius italiskus paprocius? Dejau ant tokiu panetkiu, reiktu dar karta pasiskusciau, kad
is balos sausas neliptu uz blogus darbus
Tai aš irgi su peiliais nelakstau tema ne apie tai, o kad nereikėtų taip vienareikšmiškai vertinti tu uzkasimu. Kartais būna, kad užkasa pelnytai, kad taip jiems ir reikia, jie to nusipelnė, nes yra antzmogiai. Prismeigti zmogu- apie tai ir šnekos Nėr, bet kai kalba eina ne apie žmogu, o tik žmogaus pavidala turinti padla. Ir nereikia jų gailet, viskas dėsninga. Tokiems viskas sugrįžta. Karma
pofig ta karma ji gali ir 5 kartai kersyt, o gyvent reikia dabar. O beje, tam padlai, kai pradejo kenkt, uosviene koja susilauze ir jis turi dabar ja slaugyt, uzpakali plaut, nes zmona tipo kazkoki invaliduma turi ir nieko padet negali. Bet dar piktesnis pasidare ir ant manes issilieja darbe. O darbe visi jo gaili ir as priesas nr. 1
Kazkada ir man karma atlygins
Tokie ir isssipisineja ant tokių, kurie dėl savo įsipareigojimų abratkes duot negali. Ant laisvai gyvenančio gerai pagalvotu prieš raudamasis, nes kaip taisyklė jie yra bailiai. Bet nesakyk, dar kam pasiktu jis reikalą, būtų pastyrintas, abejoju ar ji apgailetum. Nepateisinu tu bezpredelnu makruchu dėl girtumo, ar iš sadistiniu, savanaudiškų paskatų. Bet kartais kai kurie gauna tikrai pagal nuopelnus.