…tai va, cia ir visa problema…
kudikis labai nori isidarbinti vasara, truks plys…apejo visas krautuves - "Maximas", "Rimi", "Saulutes", pastus ir leidyklas, ledu pardavyklas ir nieko…niekur nepriima.
Gal darbinot savo vaikus ir zinot, kur kokias geras vieteles, ar kokia vaiku prieziura geriau uzsiimt? Ar is vis gerai dirbt paaugliams? Juk nepailses tada…
Pasimetus esu, kaip cia geriau padarius?
tai matai, kad negauna
o baisiai nori isidarbint kur nors, tiesiog pamiso nuo tos idejos…
o musu vaikai Zilvinai visalaik geresni, negu mes
bent jau taip norisi galvot
Tegul eina kur i stoties rajona, ten toks amzius labai populiarus ir darbo tikrai ras, , o jei rimtai, tai 15 dar tegul gyvenimu dziaugiasi, o ne darbo ieskosi
Tai gi laikrascius nesiot - i redakcijas reikia kreiptis. Arba ledus pardavineti… Reikia zinot ko ji nori. Ir kreiptis kur priklauso. Negi nezino kuom nori dirbti?
tai kad buvo nuejusios su drauge del ledu pardavinejimo… zinok ne taip paprasta, uzimtos vietos is anksto na bent jau man taip pasake… o del radakciju tai gal ir gera tu cia minti pametei fon Rokai, reiks pamegint
Neturint pažinčių paaugliams darbą beveik neįmanoma surasti. Priimdamas paauglį dirbti darbdavys užsikrauna sau didesnę atsakomybę, o kam jam to reikia, jei tiek yra bedarbių tarp suaugusių.
O kad nori paauglys padirbėti,tai. Maniškis taip pat norėtų padirbėti, bet bijau, kad ir jam teks nusivilti nesuradus darbo.
Geriau kai motina [arba tevas] eina. Mink i Alio, Reklama arba Lietuvos zinias. Nu Vakaro Ziniu daraktoriu tai pazystu, bet manau, kad vietoje, Vilniuje susitvarkysit.
jautuke, reikia ne tik tėvų sutikimo, bet dar iš mokyklos gauti sutikimą, med.komisijos pažymą.
Tokio amžiaus paaugliams negalima dirbti daugiau kaip 6 val.
Beje, o tavo dukra norėtų ledus pardavinėti? Nes šiaip dauguma man pažįstamų tokio amžiaus vaikų būtent pabrėžia, kad viską sutinka dirbti, tiktai ne ledus pardavinėti, nebent tai būtų stacionari ledų pardavimo vieta.
zinai, siuo momentu ji sutinka dirbti sezoninius darbus visus,kokius tik imanoma susirasti paaugliams.
Aisku ir del to, kad visai neturi jokios patirties.
Tiesa, priziurejo 5 metu berniuka pusmeti savaitgaliais, tai labai patiko ir puikiai susitvarke su darbu, berniuko mama buvo labai patenkinta.
O kas blogo ledu pardavinejime, Liepsna, nesupratau?