labai prasau padeti apklausa, jei norit pablevyzgot, tada i privata prasau

Gėlė labai prasau padeti Gėlėapklausa, jei norit pablevyzgot, tada i privata prasauNekaltas

Po keliu menesiu Pilies g. atidaromas naujas restoranas.
Butu labai malonu, jei atsakytumet i kelis klausimus.

1. Jums prieinama kompleksiniu pusryciu kaina(salotos,desertas,kava[planuojama iki 8Lt]
2.Jums prieinama kompleksiniu pietu kaina (sriuba, karstas, sultys)[planuojama iki 10Lt]
3.Kokios Jums primtiniausios pienisku kokteiliu kainos
4.Kokios Jums primtiniausios alkoholiniu kokteiliu kainos
5.Kokios Jums primtiniausios desertu kainos
6.Kokios Jums primtiniausios kepsniu kainos(nuo iki)
7.Ar noretumet savaitgaliais teatriniu sokiu programos?
8.Kokios Jums primtiniausios alaus kainos[planuojama iki 5Lt maximum]

Labai aciu,
Bučkis

  1. O.K., pusrycius valgau daznai Skonyje ir Kvape, 10 Lt, blyneliai tiek pat. Senamiestyje manau normali kaina.
  2. Gali buti iki 12 Lt arba darykit sultis atskirai. Siaip senamiestyje uz kompleksinius paprastai moku apie 10-11 Lt plius 2-3 Lt sultys (3 uz morku) ir pan uz uzpilama arbata. Geriau uzkelkit kaina ir po to suteikit pvz 10% nuolaida pastoviems klientams.
  3. Priklausomai nuo kokybes - nuo 3 iki 5 Lt.
  4. 6-15 Lt
  5. 3-10 Lt priklausomai nuo deserto dydzio ir pan.
  6. 10-24 Lt
  7. Jokiu budu. Teatriniai sokiai ir maloni vakariene man nesiderina visiskai.
  8. Daryk 4.5 Lt uz dideli, o 3 uz maza, bus kiek pigiau nei aplinkui (berods tiek alus kainuoja ir Pilies menej), pralosi nedaug, bet alaus gerikai ateis pas tave butent del to nedidelio skirtumo, o begeriant alu paprastai perka suriu rinkinius, duona, cipsus ir kitoki gavno kurio kainos gan didelis % yra pelnas.

Siaip kainas tau surasiau pagal tai uz kokias realu senamiestyje tureti klientu, brangiau - turit buti l. kokybiski ir isskirtiniai, pigiau - bus mazas pelnas. Kaina manau priklauso dar ir nuo interjero, jei bus specifinis ir priimtinas publikai, kainas visada galesi sukelti. Nuolaidos pastoviems klientams - manau l. gerai, pvz. as pats kartais apsisprendziu nueiti i viena ar kita bara tik del to, kad turiu nuolaidu kortele ar siaip zodine nuolaida.
Pilies gatve turtinga uzsienieciais, manau meniu sudarinejant galite daryti dvieju kategoriju patiekalus - pigesni (pvz. blynai ir pan.) vietiniams, labiau isieskoti labiau orientuoti i uzsieniecius ir vietinius galincius skirti pinigu geram kepsniui ir pan.
Patarimas - pries sudarinejant meniu ar net irenginejant interjera idemiai isstudijuok aplinkui esanciu maitinimo istaigu meniu, kainas, interjerus, specifika ir strategija, tada bus lengviau is karto rasti nisa ir iskiart per5imti dali nelojaliu ju lankytoju, pvz. kepsnys X aplinkui kainuoja 10, paleidziat po 9, alus 5, pas jus 4.5 ir pan., o dali patiekalu daryti brangesnem kainomis, juos pirks gal ir reciau, bet is ju turesite didesni % pelno.
Dar vienas patarimas - direct mail’ingas - susidaryk sarasa aplinkui 200 m radiusu esanciu imoniu sarasa ir kas tris savaites sius jiems lankstinuka su meniu, bus pigiau nei skelbimas spaudoj ir nauda bus akivaizdi, daug kas ateis bent paragauti.
Patarciau gal ir dar ka nors, bet tingiu Mirkt

Labai daug kas priklauso nuo interjero ir pačios aplinkos viduje.Aš nelabai norėčiau tikėti,kad mūsuose tapo įprasta valgyti pusryčius kažkur kavinėse ir tai sąlygoja tiek ekonominė situacija,tiek ir tai,kad dauguma žmonių pusryčiauja namuose.Todėl apie pusryčių kainą geriau nutylėsiu.
O dėl kompleksinių pietų, tai tikrai pagalvočiau ar 10 lt yra tie pinigai kurie gali mane pritraukti eiti pietauti į naujai atsidariusią įstaigą, jei aplinkui irgi panašios kainos.Tie kas gali skirti kasdieniams pietums 15-20 lt, tai tikrai nesiorientuoja į kompleksinius pietus ir už tokią sumą gali papietauti ir restorane.Todėl arba turi būti išskirtinai geresnė virtuvė arba turi ženkliai skirtis kaina (juk akcentuojate į masiškumą - kompleksą).Galų gale dar pilna visokiausių žinybinių valgyklėlių ir bufetukų,kuriuose galima pavalgyti ir pigiau ir nebūtinai prasčiau (pvz.Čeburekinė prie Aušros vartų - aplinka tragiška, bet maistas skanus ir pigus ir todėl ten per pietus net nebūna laisvų vietų).
O dėl alaus kainos, tai nemanau,kad 5 lt yra normali kaina pietums (vakare tiks ir tokia), nes sudėjus numatomą pietų kainą+ alus, gausis tie patys 15 lt ir daugiau.

Na as ir klausineju, kad padaryt kuo pigiau vietiniams, nenukenciant kokybei,beje mes busim salia pilies menesŠypsena
tai ir klausiu…
dekui uz patarimus, bet jau darbai vyksta ta linkme,
vis galvoju kuo ci apatrukus zmones.

o apie programas, mes kalbam tarkim 1 kart per savaite, tai manau gan idomu, kiek kiti pasisake,
juo labiau kad bus ne viena sale.

Keista mada dabar visokias programas restoranuose daryti, kaip kokiais tarybiniais laikais. Jei kartais as pakliunu i koki restorana kur buna kokia programa (nekalbu apie neikyriai grojancia gan tylia gyva muzika kuri netrukdo bendrauti) tai apsisuku ir einu kitur. Karaoke man lygu kankinimams ziauriausiems Baisu.
Tiesa, ar cia kartais restoranas bus ne toje vietoje kur dabar labai nevykes argentinieciu restoranas "El Gauchio" ar kazkaip panasiai, apacioje "Europos" viesbucio?

  1. Jums prieinama kompleksiniu pusryciu kaina(salotos,desertas,kava[planuojama iki 8Lt]
    Uzh kokkybe visada galiu moketi maximuma, nors shiaip kompleksiniu nelabai megstu Nekaltas
    2.Jums prieinama kompleksiniu pietu kaina (sriuba, karstas, sultys)[planuojama iki 10Lt]
    Zhr.1
    3.Kokios Jums primtiniausios pienisku kokteiliu kainos
    Nuo 3LT iki 5LT
    4.Kokios Jums primtiniausios alkoholiniu kokteiliu kainos
    IKI 15LT
    5.Kokios Jums primtiniausios desertu kainos
    Iki 7LT
    6.Kokios Jums primtiniausios kepsniu kainos(nuo iki)
    Nuo 7 iki 14LT
    7.Ar noretumet savaitgaliais teatriniu sokiu programos?
    Chia atseit restoranuose? Ne Kam to reikia? Mes ateinam pavalgyti, o ne shokiu pazhiuretPavargęs
    8.Kokios Jums primtiniausios alaus kainos[planuojama iki 5Lt maximum]
    5LT tinka Cha cha
    P.S. Shiaip kai kurie klausimai tai tokie Nekaltas

[quote]1. Jums prieinama kompleksiniu pusryciu kaina(salotos,desertas,kava[planuojama iki 8Lt]
[/quote]

kompleksiniūų niekada navalgau, bet jei reikėtų mokėčiau maždaug iki 10-15

[quote]2.Jums prieinama kompleksiniu pietu kaina (sriuba, karstas, sultys)[planuojama iki 10Lt]
[/quote]

kaip jau sakiau, komplesų nevalgau Ne, bet iki 20 mokėčiau

[quote]3.Kokios Jums primtiniausios pienisku kokteiliu kainos
[/quote]

iki 6 kažkur

[quote]4.Kokios Jums primtiniausios alkoholiniu kokteiliu kainos
[/quote]

O man 18 nėr Liežuvis

[quote]5.Kokios Jums primtiniausios desertu kainos
[/quote]

iki 10-15

[quote]6.Kokios Jums primtiniausios kepsniu kainos(nuo iki)
[/quote]

kepsnių nevalgau

[quote]7.Ar noretumet savaitgaliais teatriniu sokiu programos?
[/quote]

gal būtų įdomu, bet ar labai kas ten ją žiūrės… Nekaltas

[quote]8.Kokios Jums primtiniausios alaus kainos[planuojama iki 5Lt maximum]
[/quote]

Man 18 nėra Liežuvis

  1. Jums prieinama kompleksiniu pusryciu kaina(salotos,desertas,kava[planuojama iki 8Lt]
    nemegstu kompleksiniu, bet mokeciau 10-20 lt
    2.Jums prieinama kompleksiniu pietu kaina (sriuba, karstas, sultys)[planuojama iki 10Lt]
    taip pat nevalgau kompleksiniu pietu, iki 20lt
    3.Kokios Jums primtiniausios pienisku kokteiliu kainos
    iki 10lt
    4.Kokios Jums primtiniausios alkoholiniu kokteiliu kainos
    atsizhvelgiu i gamintoja
    5.Kokios Jums primtiniausios desertu kainos
    iki 15lt
    6.Kokios Jums primtiniausios kepsniu kainos(nuo iki)
    iki 20lt
    7.Ar noretumet savaitgaliais teatriniu sokiu programos?
    be abejo
    8.Kokios Jums primtiniausios alaus kainos[planuojama iki 5Lt maximum]
    bus gerai
  1. Jums prieinama kompleksiniu pusryciu kaina(salotos,desertas,kava[planuojama iki 8Lt] pusryčiai apie 5lt
    2.Jums prieinama kompleksiniu pietu kaina (sriuba, karstas, sultys)[planuojama iki 10Lt] pietūs apie 10-15 lt
    3.Kokios Jums primtiniausios pienisku kokteiliu kainos iki 3 lt
    4.Kokios Jums primtiniausios alkoholiniu kokteiliu kainos prikslauso nuo to koks alkoholis
    5.Kokios Jums primtiniausios desertu kainos priklauso nuo deserto,bet neturėtų viršyt 5lt
    6.Kokios Jums primtiniausios kepsniu kainos(nuo iki) ape + - 15lt
    7.Ar noretumet savaitgaliais teatriniu sokiu programos? asmeniškai aš ne
    8.Kokios Jums primtiniausios alaus kainos[planuojama iki 5Lt maximum] 3,5lt

pieniski kokteiliai iki 5 Lt, geriau 4 Lt
desertas ~ 5 Lt, maksimum 7 Lt (tiek "Skonyje ir Kvape" torciukas kainuoja)
kepsnys iki 16 Lt
komleksiniai be gerimo 10 Lt. ir laiku keiskite alieju, naudojama visokiems fritiuriniams "stebuklams" gaminti; nekenciu faneruotes dziuvesiais arba is mesos suformuoto didblynio, kad didesni "kasnis" atrodytu; nekiskit visur kecupo (tegul pats zmogus jo uzsideda, jei troksta); neuzmirskit, kad yra ir kitu grybu apart pievagrybiu.
alkochol. kokteil. labai priklauso nuo sudeties.
tetriniai sokiai - baisu Baisu
turi buti funkcionalus baldai, dazna problema - mazi staliukai, o ant ju dar visokiu sh prikrauta - reklaminiu stoveliu, zvakuciu, egluciu, gelyciu.
turi buti leidziama rukyti ir pietu metu, tik ventiliacija butina ne fyktivi.