Labai prasau padekit !!
prasau padekit panaikint tuos visus bugus ,nesuprantu kas cia daros beveik ant visu geimu man islenda visokios skeveldros. jei zinot problema prasyciau isamiai paaiskinti.jei ka siustis reikia parasykit is kur aciu
arba užkaista VGA arba draiveriai parsisiųsk naujausius iš gamintojo svetainės
tai tipo man akuleri keist vaizduskej reik>?
tau tipo reik bandyt draiverius atsinaujint ir žiūrėt VGA temperatūrą jei tokią rodo, nors nifiga ten nerodys, kaip matau nenauja VGA…
na pas mane vaizduske geforse 6600GT bet as cia grafona sumazines nes pastringa kai ant didelios rezoliucijos padarau. na o kur as galeciau atsisiusti specialiai sei prolkstej draiveriu?
nvidia.com bet spėju užkaista ten viskas pas tave, parsisiųst everest ir žiūrėk VGA ir proco temperatūras, prasivalyk dulkes iš korpuso
na va pravaliau vaizduske ir proca nuo dulkiu meginsiu leist geima. aciu uz patarimus
Nu nesamonė, kad ant 6600GT užkėlus strigtu. Pas mane 9550 Radeon. Buvau nustatęs 1024x768, AAx4, AFx16 ir nesijautė lago.
Egi, aš supratau, kad nelagina, o užstringa, tai čia ryškiai perkaitimo problema
as pravaliau akulerius viska ir man vistiek skeveldros lenda ,nzn ka daryt net
nusistatyk blogesne grafika
Pasiimk kortą ir nešk į servisą, arba pats nusipirk velntiliatorių iš belenkokio bms megapolio už 12lt, pasiimk varinę vielutę ir pritvirtink prie vaizduškės, tik tiek kad radiatoriaus nenuimk
nusipirkau akuleri dar viena pritvirtinau prie antro radijatoriaus temperatura kai zaidziu buan 56c tai cia labai mazai kur max gali but 145c kas dar kokiu pasiulymu turit? gal mano vaizduske pareidineja?