Labai nesiseka . Paaishkinkit kokio velnio taip atsitinka ? ir kiek gali kainuoti taisymas
tai va ryte ateinu pas savo brangiausia mashinyte ir zhiurau shonas sulankstytas . Su koja suspardyta !!! langai sveiki . Nieko nepavokta . Tai kokio b… bio ja reikejo spardyt . Galinis sparnas ilenktas , apibraizhytas . Kiek kainuotu ji ishtiesint ?
turejau ir as panasu finta…ateinu ryte,agi ziu veidrodis iskaltas keleivio puses…Roverio tais laikais nepigus buvo.
arba,ateinu ryte prie masinos,ziuriu kazkas prieki netaip?agi numerio nerasta,nurautas su visais tvirtinimais…nu kas per debilizmas!!!/
a kam spardyti masina?tokiam tai visas ataugas nukapoti!!!aga,ir ta taip pat…
Uzuojauta tau ir tavo mashinytei! Kojas labai, tvariams, niezejo!O sparno istiesinimas labai priklauso nuo to kurioje vietoje sulankstytas ar nera sulankstyta "kanta" arba pats sparno kampas!
Na daug kainuoti manau tikrai neturetu.Pazystu pora vyruku kurie garaze tuo uzsiimineja, ir mano japona buvo tikrai gerai ir graziai sutvarke, net plysuse skarda, graziai istiesino, sutvarke, perdaze ir t.t.na tai jau pagalvokit, zmones moka su jomis elgtis.Kainos tikrai kapeikos.Man uz buferio (jis buvo gelezinis, aptrauktas guma) istiesinima, uzdazyma, ta visa juosta kur virs faru buna ir zemiau kapoto dankicio istiesinima ir perdazyma, po to apacioje tas sijonelis gelezinis kur po buferiu buna, kaip jau minejejau sutvarkyma net plysusios skardos ir perdazyma, uz faros pakeitima, ir jos geleziniu konstrukciju istiesinima, uz viska tik 180Lt paime. Na manau sustresniam servize tikrai daugiau butu nulupe, oj kiek daugiau
Tad jei reik pagalbos ar ka, ir jei esi is Kauno rasyk i privata, susieksiu tave su tais zmonemis
pilna aplinkui sumautu debilu!!! Juos pacius reiktu gerai suspardyt!!!
esu ish vilniaus . O sulankstyta tiesiai ant kanto . Tai man atrodo kad sunkiai ten eis ishlygint .
Supisti vaikai…
skeleton tai ka jau pas tavo japona jau ir skardos buvo plysusios o kai pardavinejai sakei kad ideali nedauzta?