labadiena
nu taip,kukliai 144lt virsaus saskaitele
gyvenime su omniu panašių nesąmonių neturėjau sms settinguose pasikeisk koduotę
su omniteliu turejau ziauriu nesamoniu,kurios pries 8metus vos iki anstoliu nenukeliavo,jiems rodai juoda ant balto,bet jiems px,paskui mol rado galus,cia dar tais laikais,kai apmoket saskaitas grynais galedavai saliuonose omnio… ka ten pakeist is ko i ka? kas del t2,tai jau 3kartas su internetu jie grybauja,paskutini karta 80lt grazino…
unikodą padaryk.
Aš apie 100lt moku per mėnesį už 6 abonentus Kurie visi atskirai turi 3000sms,500min ir po 1gb neto.
uz 6abonentus mokeciau speju maziau nei 100lt…siuo metu butu 6x14lt
nupirkau rageli pries pora savaiciu xperiaT,ijungiau,pasiule atnaujinti androida,atsinaujino ten kazkas,kazkiek,sian ziuriu vel siulo naujint i dar naujesne…cia tipo sony kas menesi siulys naujus androidus?
pulinys tas tavo sony. zmonos lg 4x hd vis dar su androidu 4,0 sukas. vat kur gera developeris. padare viena kart, bet gerai
LG Prada negavo net ICS :/. Kažin verta vokišką rašytis?
siaip parejo 4.3…ka zinau,kolkas ka radau man patogaus ir naudingo,tai kad virsuj atsirado ekrano prigesinimo ikonele,nebereikia landzioti giliau…o siaip kiek skaiciau,tai pagrindinis skirtumas ,bent jau neaktualus,tai naujas kazkoks openGL,kuris grajokams bus ok
Dr moketum 6 litais maziau as moku 15(kaip !), bet gyvenime ner buve kazkokiu nesklandumu del saskaitos ir panasiai. Bite yra
Bitė ciulpE fazendoje su 600gyventoju, apie 3g net nesneku.šiuo metų moku 14lt…tik sask dabot tenka
Na nzn, daznai vazineju po visokius rezervatus niekada nebuvo problemu su rysiu. Vat omni tai dabar pzDc. Vykdo savo atnaujinimo darbus tai servyzas nulinis. Plius po darbu korteles tenka keist ne po viena i diena.
siaip ten eile metu bite ilsisis,pries 5metus ir t2 ilsejosi,bet dabar sukasi t2 kaip spule,o bite vis dar as ne apie pokalbius,o apie intika,o man ten jo reikia…siaip nemegstu begiot is operatoriaus pas operatoriu,ypac del keliu litu
Aisku reik rinktis operatoriu, kur aktualioj vietoj geriausias rysys
pasitaisys bitė kažkiek tik ne visose vietose, bet tipo iki metų galo žada 90proc. 3G padengimą. Įdomu kaip realiai bus.
4.3 geriau: kemeros, laikrodžio ui always on wifi (kaip kam, bet galima ir tai išjungti) profiliai + dvigubas notification menu kitas šriftas Bluetooth Low Energy /data trimming pagal nutylėjimą (kas geriau, kai ragelio neišjungi savaitėmis, nes kas 10val optimizuoja /data partiticiją) app Oops
kas tas Oops? siaip profiliai tai bbi zino,ne viesas kompas gi o kas su kamera ir laikrodziu,kamera man kazkaip ilgiau uzsikrauna
va kas dar neblogas dalykas,tai kazkoks seiveris energijos,kai ragelis uzrakintas/miega…tai jokiu veiksmu nedaro telefonas,atsijungia visi fb ir pastai,jis tik i budejima pereina