Laba diena.noriu susipazinti su visais gerai nusiteikusiai zmonemis…
Sveiki!na kadangi cia jau toks Klubas"Noriu susipazinti"-tai as ir sakau,kad noriu susipazint…man butu idomu susipazint ir bendraut su tokiais gal truputi trenktais zmonemis…nu bet ir ne trenktu buna fainu…
nu zodziu,galit rasyt i privat arba [email protected] …
iki greito…
o as siandien piktas!
!recycle
O jei nebutu tokio klubo,ka tada rasytum?
tada ir nerashychiau,kad noriu susipazhinti…
As gerai nusiteikes, bet deja as Kaune?
na gaila,gaila…bet nieko nepadarysi,ar ne?
DP mes siandien nusprendem, kad tamsta butum labai patenkints, jei mes suteiktumeme tau proga myto metu vykstanciuose vestuvese susokti striptiza…
o man siandien bloga diena, bet manau prisijungus prie gerai nusiteikusiu zmoguciu butu linksmiau taip kad
ir iki
Ar chia tik man taip atrodo, ar tau su vaikinais nelabai sekasi?
hmmm…nu chia tiesapasakius seniai shita tema uzhvedhziau
…del tos sekmes,nu tai nemegstu girtis,bet man viskas geraj sekasi
…o taj ,kad jau savo mobilaus nr parashiau ir emaila,tai jau man blogai su vaikinais sekasi…??
nu nea,man atrodo…
tai jei jau nori pazinciu tai tep ir sakyk cia daug zmoniu kurie …
bet yra linksmu ciudiku as Tomas jei idomu bet tau vienodai nusvies ka tu darysi susipazinusi su linksmais zmonemis juk meet dar neejai gal ir neeisi
bet visvien
tai tu nori susipazint su trenktais ar gerai nusiteikusiais? as tai prie tu trenktu. tinku?
[quote]
zuze rašė:
Sveiki!na kadangi cia jau toks Klubas"Noriu susipazinti"-tai as ir sakau,kad noriu susipazint…man butu idomu susipazint ir bendraut su tokiais gal truputi trenktais zmonemis…nu bet ir ne trenktu buna fainu…
nu zodziu,galit rasyt i privat arba [email protected] …
iki greito…
Labux O dabar sakau labanaktukas
Su norais viskas imanoma,bet dabar ir ju neturiu, nes sesija ant nosies!Nepyk!
[quote]
Ralis. rašė:
tai tu nori susipazint su trenktais ar gerai nusiteikusiais? as tai prie tu trenktu. tinku?
aishku,kad tinki…visi tinka
TOPinis rašė:
LabuxO dabar sakau labanaktukas
labux…