L. Rytas = tautos geda!

L. Rytas = tautos geda!

Tik dabar pastebejau sia tema diskusijose

Smagu, kai varo ant ryto ir dar pagristai, wilno shmikiaims reik parodyti ju vieta

2 simsonas: paziurek kada tos zinutes rasytos. nori sakyk nori ne, bet ir as pripazystu, akd tada lrytas europoj suda male visiska kaip negalima. na pries zalgirsi savaime aisku laimedavo… Cha cha

Nu bet vakar tai pavare pries pametinaikos GeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraiAlusAlusAlusŠypsena

Belieka pakenteti iki sezono pabaigos, kitais metais(kitam sezone) Zalriris
vel bus tarp stipriausiu.

Taip.Truputi sunervino,.tai strigti pradejau…

Dziaugiuosi, kad Rytas laimejo, bet jie vis dar shiknoje, nes Siena nugalejo Asvel Šypsena

Sveikinu Lryto fanus su pergale. Outsaideriu dvikova Lr laimejo, tikekimes, kad tai bus pirmas zingsnis kopiant i virsu (vis ne paskutiniai)

Apie Granta…teisybe, kazkaip korektiskai nutylima yra, o faktas tas, kad kol kas "shiap sau " kaip zaidejas atrodo… nu gal gitaristas neblogasCha cha

Oi Elva Cha cha gerai Gerai xi xi xi… Tik as va pamaciau karteli, tai visur pazinciau, matyt tada nusiprauses buvo.

Pakales, daugiau nesiprausk. Pažint negalima.

Cha chaSakes, norejau sakyti - tas kairysis kazkur matytas Šypsena) Pakales - gerai atrodai. Gerai Ne is karto pazinau

akys siauros, nes matyt man itikti norejai - i kitaicus taikai Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

O akelės tokios siauros, siauros… Po akelėmis maišai… Bet ne pinigų… Aš nekaltas

Įdomu kas dar galėjo nusiimti Aš nekaltas

Gerai kad tik plaukai nusieme…

Bet žinok vos pažinau Mirkt žinai mano plaukus nusiėmė ir pasikeitė Cha cha

Pakales visada aukshtumoj, nepastebejai?

O pakales koks pasipuošęs Mirkt tikras gražuolis