Kvieciu i kina kluba bara poola

Kvieciu i kina kluba bara poola

Paneles jus mokat.

Na toks klausimas pasistojo dabar kas jums netiks kvietimas ar … Juk sakot pinigai jums nesvarbu … uz save susimokat pacios … man kiekviena aiskina tai i akis. Na tai kuri padarys sau toki malonuma su kazkuo kazkur nueiti?

Na gi paziurim
Ar tik nebusit jus zertvos … a?

dieve tu mano, nu kas tau? kiek galima,nieko tu cia niekam neirodysi.jau mane erzina tavo temosNustebęs

pala pala, ish pradziu iskeli tokia visai nekokia hipoteze apie mus ir dar turi vilciu, kad po tokiu zodziu kuri nors eis kur nors su tavim??? pf…
Veee

ne tame esme, ar kas eis, ar kas neis, eina visi visur ir visada,
bet as manau, kad dabar neturi ka veikt, tai ir rasineji, eik kur nors, viespatie nu

nu tai kad jus pacios kazka svaigstat kol nereikia to daryti. o kai atsiduriat tokioj situacijoj,tada jau vsio. prasideda atmazai ir issisukinejimai levi…

Jus turbut visos tokios zertvos … ir tuo didziuojates?

Pala pala o kas sake kad as su tavim dar aiciau ? arba su kita kuri turi pinigu ? tu net negali to pasiulyt ir dar bandai kazka aiskinti … koks as nepraustaburnis

pinigai man svarbu ir niekada nemoku uz save pati Nekaltas

neliudek

nesijaudink… dar uzaugsiMirktJuokiasi

ir kas tada?Nekaltas

o kam tu jas skaitai ? jei tave jos erzina …
kur prota padejai ?tik su viena vieta galvoji ta kur tarp koju?

pamatysi patiMirkt dabar nepasakosiu, nes bus neidomu augtiMirkt

ojojoj kokie mes kruti

Juokiasi prajuokinai ir nuotaika visai dienai pakelei Juokiasi Juokiasi Juokiasi

idomu paziuret ka parasei. jei tave domina, galiu atsakyt, taipman "tos vietos" yra labai svarbu, bet as jomis negalvoju.
O kuo tau uzkliuvo mano protas?

nu nu kas? tipo kai uzauksiu pinigai jau neberupes?Nekaltas