Kuweitas

Kuweitas

Nu cia aisku mazai tikimybesNekaltas,
bet gal kas esat buve Kuweite ir galit man kanors papasakot?
Bo ruosiuos ten vaziuot uz pora savaiciu…Nekaltas

ech mielai papasakociau,bet ,kad pati nieko nezinau…Nekaltas

beja ,o ko ten ruosiesi vaziuot ,jei nepaslaptis?

Vot ir paslaptis!LiežuvisLiežuvisLiežuvis
Jei rimtai,tai darbo reikalais.
Busiu tik 10 dienu,bet vistiek baisokaNekaltas…vien tas pavadinimas…Nekaltas

niu gal ir baisoka ,bet uztad labai jau idomu turetu but kazka naujo pamatyt…Šypsena
beja sekmes rengiantis kelionei…

Idomu tai idomu,bet kad niekas nieko patart negali!Nustebęs
Siaip as daug kur keliavusi,bet i tokia ‘rizikinga’ sali nuvykus dar nebuvau…
Gal kas turi info,bet kokios apie ta sali.
Kokia ten padetis del karu ir t.t.

buvau salia Kuveito, Katare.Jauciu pirmas lietuvaitis toje salyje apsilankes nes jie nebuvo dar mate lietuvisko paso ir nezinojo kaip asmens koda ivesti .Pas juos kompiuteryje nebuvo LT valstybes kodo.
Manau ir Kuveite panasiai.

Bet siaip raminkis ,eiline islamo valstybe -kur moterims reikia moketi elgtis - o aplamai daug saugesne ir kulturingesne nei lietuva.Jei lietuvoje nebaisu tai ten tuo labiau bus viskas saugiau ir ramiau ,tik tiek kad islamas visur. Todel negali nuoga vaikscioti papludymyje ,gerti alkocholio , kabinti arabu -nes po to gali buti ivairiu niuansu kaip
buvimas eiline zmona chareme ,arba apkaltinimas paleistuviavimu ,bet aplamai bent vyrams tai viskas ok ! Labas

Aciu uz infoGėlėLūpos
Beje,koks ten klimatas,gal zinai?Jei buvai gretimoje salyje,tai ir ten panasus turetu buti…Nekaltas

vasara buvau tai temperatura buvo nuo +40 iki +55 ,tai is lektuvo ishlipes ryte apie 6 ryto pasibaisejau nuo karscio - tada pasirode tikra pekla ,bet po 2 savaiciu aklimitizacijos viskas daugiau maziau ok. Bet dabar tai ten klimatas rojus ,tikrai nekarsta ir geriausias laikas buti.

O shiaip vietiniai biski pasipute , bet gaudo kaip pasiute atvykusias merginas ,tad nenustebk kad daug draugu atsiras ,bet su jais reikia biski atsargiai ,ten arabu pasaulis ne vakarietiskas, kur mes esame priprate.

Geros keliones!

Deja,nesu buvusi…Gėlė

Aciu uz patarimusGėlė
Busiu ne viena,tai nereiks bijot,kad kas pagrobsŠypsena

Na,papasakoti negaliu,bet laimingai tau!Gėlė
Gi ne kiekvienas lietuvis topkioj saly apsilanko!Cha cha

Kai grysiu,papasakosiu,kas per krienas tas KuweitasCha cha

Tai daugiau kaip ir niekas nieko nepapasakos?Nustebęs

Sekmes tau ten
Laimingas

Nu aciu aciuGėlė!
Ka veiki?

GirtasSkaitineju.Visai idomu cia panarsyt.Tiesa nesugalvoju kokios naujos temos…Noriu kad kas pakalbintuNekaltas

Nu va,sakiau kad patiksGerai
Tu nuvaryk i noriu susipazinti,
ten uzvesk tema kokia ir galesi bendrautCha chaCha chaCha cha

Buvau aš tam Kuveite tik ne darbo klausimais: vėžė mūsų visą vyrų grupę apipjaustymui šį rudenį. Nieko nuostabaus - tik dvi dienas ten buvome. Egzotika ir skaudėjo kurį laiką, bet tau, manau, tas negresia.
Čadrą pasiimk ir baltą skarą… Gali dar kojines ant gumyčių įsimesti, jei šokti tektų.