Kuris?
Tai kuris kam gražiai? a?
nepageres ne vagis.
del grozio tai skonio reikalas,bet pasirinkimas varikliu tai bmw pusej
idomu idomu kaip tas 530I važiOs
nu ta ciulptasikne su pitaku lygint
530i labai gerai vaziuos,bet turi itarima,kad kazkas negerai su tuo varikliu,bo skelbimuose jo kaina nuo 3klt,kai tuo tarpu masina pati 3kart tiek kainuoja…bet cia tik mano teorija
nieko ispudingo tas 3.0 vaziuos, kaip mano CLK320
Robis>7sekundes iki simto…ka zinau,toks tankas sakyciau neblogas rezultatas
mechana turbut turi galvoje, automatas nelabai tiek tempia
automatas +0.5sek
man rodo 7.4 (7.6), o 535 7s, faceliftas 6.9s
en.wikipedia.org/wiki/BMW_5_Series_(E39 biesas zino,labai daznai skiriasi duomenys bet esme,kad su tokiom sekundem tikrai smagiai juda barza,Kostias isvis kazkas ciut virs 6sek
Man tai jus cia visi gincyjates kieno trauzai maziau irude, atseit tas kietesnis. Kolchoznykai bazarina, kieno traktorius geriau valit. Vat kozmos tai turi masina.
a ka jus ubagaij kandziulnykai nx, kaimieciai nieko nebaige susikryzmine su kiaule. Jusu tie dyzeliai buvo sukurti jums ir badaujantiems afrikos vaikams.
tai Kostia be konkurencijos…o dujA ne is biednystes,o zmogus progresyvus,jis apie ekologija masto …kur man su juo lygintis…as siauliu bradiaga,o jis nu gi jielektrenu ziburys
Kiaulaite su 2.8 jau gerai vaziuoja,3.0 pats tas O siaip jei kevalus lygint tai bmw be konkurencijos… Tas burbulas man nebent universalas dar dar kazkiek ziurisi.
kostia NT magnatas
Neatsibosta jum apie ta Kosmoza sneket? Su tiek demesio zmogus tikrai suzvaigzdes
jau suzvaigzdejes seniausiai