kuris?
6 didesne . 3 naujesne ( )
Skonio reikalas
manau akordas universalas, tau labiau liptu
kuris? kainos daug maz vienodos. reikia apsispresti. kas triuksmingesnis,kuris pigiau apsitarnauja. abu is usa ps.(ne man reikia) su komentarais “kibiras” galite nesivarginti,trinsiu
accordo neipirksiu,plius sabakos i vagiamuju topus papuola
m6 senesne ,m3 naujesne…bet ten daug maz 1-2metai skirtumas
3 pigiau islaikyti,bet 6 zymiai komfortabilesne.kokie motorai? 6-trilitris apetita turi jbtvmt 3-su 2.4 ant desim siauliuose rieda kas dar domina? as asmeniskai jamciau tik sesta… bet jei moteriai tai 3
abu su 2.3 motorais 118kw
kibiras
o tai kokiem tikslam ,kiek zmoniu planuoja veziot tas ,kuriam reikia?
vezioti zmoniu neplanuoja tik
tai jei moteriai manau 3…
na,kiek zinau,tai mazda 3 saibos tiksliau jungiasi nei 6 . o del tylos,tai ner jie abu kazkokia tai itin tylus ar slopinantys vibracijas. is esmes,kurios isvaizda labiau patinka,tas ant to,jei dviese planuoja vaznyciot.
seimai ,o ne moterai,tik vezios motera ir kartais motera pavairuos
lai duoda moterai pasirinkt,tegul beda uzsimerkus i ekrana ant paveikslelio ,ta ir pirk reik abi sios masinos labai panasios , tik 6 didesnis ir tiek.
Nu nera jos jau tokios labai panasios…
klases skirtingos, bet pagal tai ka nupasakojai turbuj jamciau 3
pas 6 3litrai motoras tai … ypac jei su automatine deze… viduj praktiskai taspats… kietos plastmases dideli tarpai
kokybes pojutis nekoks… em 3 jau taip nemalonu vaziuot nes labai didelis triuksmas salone… bent jau persedus nuo kokios vokiskos tikrai apima toks nepilnavertiskas ‘saugumo pojutis’ kai isedi, aisku jei priprati tai vienodai…motoriukas rods 1.8 buvo automatas… tai pilnai
… bet vistiek man ta automatine nedakista mazdu…
tokia grubi… pavaros persijungineja kietai taip… …pakabos pas abi neperminsciausios… zodz neiviena nepatiko
jei verstu imciau 3…
man tai gal 3 grazesne uz 6. Zinau tik tiek kad 3 su 2.3 motoru Kauno mieste 12l degina. I tokia masina man butu gaila tiek pilti
kad mazda labai byreti megsta perkopus 100k km. 3 mazda su 2,3 varikliu tai puikiai lekia kad ir automatas. Beja jei is USA bus, tai nei vienoj nebus klimos