Kuris automobilis geresnis VW CORRADO ar OPEL CALIBRA

Kuris automobilis geresnis VW CORRADO ar OPEL CALIBRA

Pasakykit savo nuomane apie siuos du automobilius

Corrado nevaziavau, bet CalibraGeraisvarbu,kad nesuvaryta butu.

VW CORRADO Gerai nes CALIBRU kaip P_R_I_S_H_I_K_T_A Lietuvoje Mirkt

100% corado !!!
Lietuvoje visos calibros uzdrostos!!!Baisu
Ir nepamirskime OPEL firmos pasitikejimo laipsni!!!???
Siaip istiesu neziurek taip i isvaizda!!!!!!
o del corado tai istiesu puikus masiniukas,teko isbandyti,nuostabus zveriukas MirktGerai
o calibra,tai juk Opelis visu pirma!!!nepamirsk tada uzsiklijuot ant galinio lango tokio uzraso "gerai,kad as ne opelis " Mirkt
o siaip siulyciau paziuret ir kitus variantus…
istiesu gal audine kokia, gal toyota,bet is siu dvieju variantu ar opeli ar corado,tai mano manymu siulyciau corado!!!
bet ir tai reik ziuret i islaikyma i rida i metus ir t.t :v
Labas

tau vieta smelio dezeje o ne prie masinos vairo, kvaisa

VW CorradoCha cha

ziurint kiek kisene nesa…
corado jei pirkt tai arba 2.0L doch arba VR6 nes G60 pagrinde supjauta
beto jei kas butu svalkese corado nelabai ir rasi…

Juokiasi

Kai nelieka argumentu,lieka tiesiog pasakyti Opelis.Gal pamisrkim Opelio laikus su Asconom,Kadettais…tai yra visa 8 desimtmeti.Visos uzdroztos,lygtais visas isbanet,pirk automata ir bus ledinis.Uzdroze visas masinas priklauso nuo savininko busvusio.
Nera cia ka kalbeti,buvau Norvegijoje,Danijoje,ten zmones vazineje Opeliais ir nesneka nesamoniu,turbut neteko su Omega 2002 metu pavaziuot,suprastumet kas yra konfortas ir masina.

bla bla bla, "corrado geriau…", "o mano draugo calibra…".
Bull shit, tik leisk pafleimint. Tiek vienas tiek kitas turi savu pliusų ir savu minusu, čia jau iš naujo laužų nekurenk ir prisėdęs prie PC paieška pasinaudok.

durnas padaras, neismano nieko ir sneka
zmogaus, rinkis tai kas tau prie sirdies, jei nori pigios eksplotacijos, smagiai vaziuojancios (2.0 16V), palygint taupios (mieste ~9-10l, trasoj vaziuojant 110km/h ~6-7l) ir daug nekainuojancios, tai rinkis calibra, aisku tai ne ferrery ir parudyti arkos megsta, bet uz 400lt susitvarkai ir ramu bent pora meteliu, corrado irgi grazi ir visakita, bet turbut ne seipsau ja taip greit is gamybos nueme volkswagen konsernas, buvo tam rimtu priezasciu, beto su detalem tikrai bus problemu, nes netinka kaip daug kas mano dalys nuo gofu ar dar nuo ko. Svarbiausia rask neuzdrosta ir nesvarbu ar tai opelis ar vw ar audine, svarbu tau paciam patinka

As asmeniskai imciau Calibra.

Kaune pries pora savaiciu buvo ledine Calibra su navarotais 2500 euro,yra ir suvarytu visiskai,bet reik pavaiksiot,paziuret ir galima rasti.

Nebus automatas ledinis, kai reikėjo varikliukui kapitalini daryti paimem iš naujesnio civiko automato varikliuką - tepaliniams žiedams batukai, kompresiniai so so…
Del tu pvz., norvegijų ir t.t.
Ką aš galiu pasakyti, kitas žmonių pragyvenimo lygis, tie patys pacukai ne tokie pacukiški, ty., profilaktika, auto priežiūra ir lakstukai dažnai atlieka geriau nei dauguma lietuvaičių. Taip, kad pvz., tikrai nekoks, toj pačioj Švedijoj keliai nebarstomi druska/žvyru, o tik nuvalomi, tai labai daug ką keičia.

Na bet vis tiek automata neuzdrozta rasti didesne tikimybe,nei mechanine.O del tu saliu turejau omeny,kad zmones nekalba,taip Opelis ne masina,Golfas su***,o va mersas 82 metu,tai tobulas geriau nerasi.Visos masinos geros,jei yra gerai uzlaikytos ir mielos paciam savininkui.

man asmeniskai corrado grazesneŠypsena, ir kiek domejaus tai labai smagiai vairuojama, apie calibra nieko ipatingo nezinau
ka turi omeny "kuris auto geresnis" jeigu butu vienas punktas tai galima butu lyginti dabar - Kietas. ekslotacija butu calibros pigesne - malonumas vaziuoti turbut corrado.

o tu zadi pirkti, ar tik masinu gerumo lentele darai

Cha chaCha chaCha chaCha cha

1.8 turbo sociai

imk Corado del detaliu tai nevaryk i visokius kemi o nuvaryk i paprasta ir tau pritaikis nuo kitu masinu Siaip kiek esu bandes tai Corado zymiai smagesne

Corrado. pas mane kieme tai toks ledinis corrado stovi, mėlynas Apakęs tik corrado gale yra tik 2 vietos Nustebęs šiaip http://www.corrado.xxi.lt . Tik ne calibra Ne Sekmes!!!

Mano draugas ruosiasi pirkti as tik del idomumo.As pats asmeniskai imciau Corrado, nes ji iskirtine masina.Ussideciau gerus ratus,isideciau aparatura ir i trasa.