Kuriozas HTML. Gal kas pades?
Turiu forma. Su JavaScript padariau: forma.TextBox.disabled="true"; ir dabar niekaip nepavyksta grazinti atgal. Ta prasme kad butu enabled.
Neveikia (nei IE nei Opera)
.disabled="false"
.disable="false"
.
enabled="true"
.enable="true"
gal kas zinot kaip grazinti?
Nu cia gan rimtai padaryta o paprasciau negalima?
Pas mane yra onClick= "forma.textbox.disabled=‘true’;" ir reikia kad ant kito onClick padarytu atvirksciai ir nedaro
Na paprasčiau veikia toks funkcijos variantas:
Paimta iš:
http://javascriptkit.com/javatutors/deform3.shtml
Dekui uz linka prisidesiu prie savo kolekcijos
As beje funkcijom mazai terasau as viska greitai ir paprastai.
Menkai nusimanau apie suderinamuma su kitom narsyklem tai stengiuosi kuo maziau kist visokiu neaiskiu dalyku nes man reikes kad puslapis teisingai dirbtu su Windows ir Linux o linuxe yra prikista LABAI dauk browseriu ir zmones juos visus naudoja.
na funkcija gerai kai pas tave ta operacija atliekama daugiau nei 2 puslapio vietose
vistik teko panaudot funkcija
Is pradziu man reikejo pakiest tik 4 vietose tikrai nemaciau naudos rasyt funkcija, o pasirodo reikia keist 12 vietu
tai jau viskas aisq. Ir atrodo labai graziai.
Dabar reikia pradet aiskintis kaip su onClick parefreshint su tam tikrais parametrais viena is frame’u
zmogau, vadinasi nesupranti ka rasai
"true" != true jei ka.
naudok tarkim taip
document.forma.mytextarea.disabled = 0 (arba false)
document.forma.mytextarea.disabled = 1 (arba true)
Taip, eksperimentuojant taip pat atradau, kad kabučių pačiame pirmame variante dėti nereikėjo. Tačiau įdomu, kad su kabutėmis "disablina", bet nebe "enablina"
as dabar nebeprisimenu ar pagal pavizdi dariau ar ne, bet tai tiesiog iprotis html didzioji dalis propertiesu ir rasosi tarp kabuciu tai ir parasiau
Is tiesu tai webo programinimas mane ir zavi ir nervina Vat prireike man, kad i selectBoxa butu galima irasyti savo duomenis ale neradau tokio nustatymo
arba vat noriu uzdeti SelectBox ir TextBox ant tos pacios vietos ir padaryti kad vienu metu rodytu tik viena na ir negalima
su C++ geriau