Zinau, Solisune kartais buna tokiu bajeriu, kai dingsta elektra…Va del to ir baisu… Kazkaip nelabai faina tamsoj karste paguleti…
Bet kaip zmones, anot taves, sugeba apsirengt, tai man ir paciai labai keista… Drabuziai taigi ne viduj, bet "karsto" ishorej…
būna kad ir neatsidaro… nu koks vienas atvejis per kelis metus.
nu ir kas, dažniausiai sulaužo pačios darbuotojos, bet kartais reikai ir meistr kviestis. o kas keisčiausia, kad ten gulinti sugeba apsirengti kol meistras atvyksta… nelabai sakyčiau ten vietos yra apsirengimui…
[quote]
Vilkonas rašė:
kai guli, niekas nesusipainioja į kurią pusę atsidaro.
o kai stovimam šoka, tai ir pasimeta kur durys (nors aiškiai parašyta), pradeda daužytis rėkti, panikuoti.
būna kad ir neatsidaro… nu koks vienas atvejis per kelis metus.
nu ir kas, dažniausiai sulaužo pačios darbuotojos, bet kartais reikai ir meistr kviestis. o kas keisčiausia, kad ten gulinti sugeba apsirengti kol meistras atvyksta… nelabai sakyčiau ten vietos yra apsirengimui…
daugiau.
kai guli, niekas nesusipainioja į kurią pusę atsidaro.
o kai stovimam šoka, tai ir pasimeta kur durys (nors aiškiai parašyta), pradeda daužytis rėkti, panikuoti.
na gal tavo oda rudesne…mano baltute, tai tinkamas tik toks variantas po 5 min O kremuka ir as ta pati naudoju…tik jis nieko neapsaugo (kaina per maza) - tik pagreitina idegima. O kvapas tikrai neblogas
Hmmm … pirmus keturius kartus po 5 min? As tai tik 1 karta nuejau 5 min ir poto po 10 min , ir tai man mazhoka , tik atsiguli , atsipalaiduoji ir jau lipt reikia
As naudoju krema priesh , solisun 20 kainuoja , mmm …tox kvapas malonus
nesąmonė… tiek gulimam, tiek stovimam, tokio pat stiprumo lempos.
gal ten nesenai pakeistos pakliuvo?
a tu nestovėk kaip stulpas… muzika gi groja… nieks nemato…