Kurie soliariumai geresni?

Kurie soliariumai geresni?

Niu as galvoju, kad geriau idegi gulimame soliariume ir be to reikia daznai jame lankytis,kad palaikyti idegi. Šypsena

o ultravioletas?

[quote]
shenon rašė:

[quote]
pritariu visu 100 procentu, niekad nesilankiau soliariumuose, o man to ir nereikia, nes vasara idegu ir buna labai grazu…Cha cha

O tai tau visus metus idegis issilaiko?Kazkaip nesitikiNeCha cha

pritariu visu 100 procentu, niekad nesilankiau soliariumuose, o man to ir nereikia, nes vasara idegu ir buna labai grazu…Cha cha

ok, tai ne as viena…MirktSiaip klaustrofobija turbut uzkreciama liga…Cha chaMirkt

Zinau, Solisune kartais buna tokiu bajeriu, kai dingsta elektra…Va del to ir baisu…ApakęsApakęs Kazkaip nelabai faina tamsoj karste paguleti…
Bet kaip zmones, anot taves, sugeba apsirengt, tai man ir paciai labai keista…Cha chaCha cha Drabuziai taigi ne viduj, bet "karsto" ishorej…Cha chaMirkt

[quote]
Vilkonas rašė:

būna kad ir neatsidaro… nu koks vienas atvejis per kelis metus.
nu ir kas, dažniausiai sulaužo pačios darbuotojos, bet kartais reikai ir meistr kviestis. o kas keisčiausia, kad ten gulinti sugeba apsirengti kol meistras atvyksta… nelabai sakyčiau ten vietos yra apsirengimui…

[quote]
Vilkonas rašė:

kai guli, niekas nesusipainioja į kurią pusę atsidaro.
o kai stovimam šoka, tai ir pasimeta kur durys (nors aiškiai parašyta), pradeda daužytis rėkti, panikuoti.

[quote]

Oho, matau tu tikras soliariumu zinovas!Cha chaTaip

būna kad ir neatsidaro… nu koks vienas atvejis per kelis metus.
nu ir kas, dažniausiai sulaužo pačios darbuotojos, bet kartais reikai ir meistr kviestis. o kas keisčiausia, kad ten gulinti sugeba apsirengti kol meistras atvyksta… nelabai sakyčiau ten vietos yra apsirengimui…

daugiau.
kai guli, niekas nesusipainioja į kurią pusę atsidaro.
o kai stovimam šoka, tai ir pasimeta kur durys (nors aiškiai parašyta), pradeda daužytis rėkti, panikuoti.

Man ir panasiu minciu gulint soliariumuose kartais kylaTaip. Matyt abi klaustofobija sergamCha chaMirkt

bet zinok skirtumas yra. Gulimam, kai uzsidaro tas “karstas” , man pradeda list keistos mintys: o jei neatsidarys? NekaltasCha chaMirkt

Tai kad ta pati klaustrofobija tik kuno padetis kitokiaCha cha

Na gerai, gerai sutinkuTaipn nesigincisiuCha cha

na va, pravierinau Šypsena Kazkaip stovimas tikrai geriau…Maziau klaustrofobijos Cha cha

na gal tavo oda rudesne…mano baltute, tai tinkamas tik toks variantas po 5 min Šypsena O kremuka ir as ta pati naudoju…tik jis nieko neapsaugo (kaina per maza) - tik pagreitina idegima. O kvapas tikrai neblogas Niam niamNiam niam

nu tai gal pakeistos nesenai buvo, o ne todėl tik, kad ten stovimas.

Hmmm … pirmus keturius kartus po 5 min? As tai tik 1 karta nuejau 5 min ir poto po 10 min , ir tai man mazhoka , tik atsiguli , atsipalaiduoji ir jau lipt reikia Nežinau
As naudoju krema priesh , solisun 20 kainuoja , mmm …tox kvapas malonus Šypsena

Na as ne pati sugalvojau, kad lempos stipresnes, administratores sake.TaipKita karta pasikviesiu savo drauga eit kartu tai gal nebus taip nuobodu stovetCha chaNekaltasLaimingas

nesąmonė… tiek gulimam, tiek stovimam, tokio pat stiprumo lempos.
gal ten nesenai pakeistos pakliuvo?
a tu nestovėk kaip stulpas… muzika gi groja… nieks nemato…