Kurie motorai geresni-Dnepr,ar Ural?

Kurie motorai geresni-Dnepr,ar Ural?

Papigiai nupirkau Dneprą,bet su Uralo varikliu.Savininkas įtikinėjo,kad Uralo varikliai geresni,nes ne taip kaista.Kiek tiesos?

Temos pawadinima paredaguok

A dabar gerai?

Kadetai geriausiJuokiasi

nu laukiam ZIURKES komentaroJuokiasiJuokiasiJuokiasi
seip manau jie panasus labai

siaip dnepro varikliai turi didesni potenciala, bet reikalauja geresnes prieziuros. Jei nelabai priziuri tai uralo variklis laikys kur kas ilgiau. Nors man asmeniskai ir su dnepro varikliu jokiu problemu nebuvo. O va greiciu dezes tai dnepro kur kas patikimesnes nei uralo

Tai ten ir yra uralo variklis,o dėžė palikta dniepro,tik reikia remontuoti sankabą.

man atrodo kad tokia tema jau buwo

kalbeta sia tema ne viena karta

Ačiū

as rinkciausiu ural daugiau arkliu turi (bent jau man taip atrodo) ir nepatinka man tas dniepro alkuninis velenas su indeklais ir kapryzais klyna pasigaut megstantis. ir isviso pasiskaityk buvo tokia tema iki smulkmenu tikru specu isnagrineta reikia tik susirast.

kiek mokejai uz mota?

Aisku kad uralo variklis geresnis!

Kainavo 200,tik reik nuimt nuo įskaitos.Liulka supuvus,sparnai irgi,reik remontuot sankabą.Tik labai geras variklis,ir tuo tikiu,nes imu iš savo žmogaus.Dabar turiu dilema,ką su juo daryt.Ar restauruot ir palikt originalą,ar daryt čioperį.

pirma sutvarkyt kad galetum persirasyt ant saves ir pravaryt texnikine o tada darykis ka noriTaip
nebent po kaimus vazinesi kur mentu nebuna beveik tada darykis kaip ismanaiŠypsena

blec…Cha cha
dnepro dvigai -“variklei” yra galingiausi 32-36 ag MirktCha chaCha cha
tik poto uralai paleido 36ag variklius kurie byrejo kaip rupuzes…Mirkt
dezes dnepro isvis be konkurencijos.
daba nors kiek ismanantiems, kas daugiau kaista, uralo spiziniai cililindrai ar dnepro alimininiai su gilzem???
o viskas priklauso nuo sejmninko tupumo…Mirkt
jej 20w50 tepalai jam nezinomi tai apie ilgaaamziskuma tegu pasvajoja, o sejp uralas ilgiau laiko tik ekstremelaus tepalo bado atveju, kitais visais atvejais jis pralaimi…Cha chaCha cha:Cha chaCha cha
ir sejp varykit visi i oppozit club ir ten tokios temos senai jau isnaginetos…Cha chaCha cha

Ačiū už išsamią informaciją.

cia panasiai kaip:
“buti ar nebuti…???” Nekaltas

Gal ir ne visai taip,bet kaip naujokui,tai labai rupi.