Kurias rinktis???
Kurios geriau sukimba ? tai yra vaziuojan yvairia danga ir slapiu be sausu asfaltu? bei dilimas ar dyla vienodai ar kurios greciau p.s. virsui dunlop sp sport 9000 apacioje goodear f1
Ir ka manot ar verta jamt tokias devetas? ant kuriu mesos yra daugiausiai 2 sezonam?
o kaip ant slapio asfalto? kurios geriau vandeny stumia?
nu tai va o kai taip karsta tai dilimas gan aktuolu nes sitie ratukai ne pigus
jei neklystu dunlopai yra sutvirtinto kordo. teko apturet, vaziuoja puikiai, tik del nusidevejimo negaliu nieko pasakyt, nes prapisau viena po 1men naudojimo, ir dar pravaziavau ant tuscios, kadangi kitos tokios greitai neradau, tai teko abi keist
As turiu f1, visa praeita vasara pravazinejau, tai stabilumu likau labai labai patenkintas, minkstos jos labai, perspejo mane, kai pirkau, kad mazdaug sezonines jos, bet kai paziurejau po vasaros sezono, tai mesos ojojoj kiek dar daug liko, tik kainos nemazos, dagri pamenu 600 lt kainavo praeita pavasari
tai ja o jei dar ratai kartais prasisuka tai gali but kad per sezona ir susideves f1
tevas turejo dunlopus,tai super padangos,tik kad po 2 dvieju sezonu teko ismest
cia maniau rimtas klausimas bus, o pasirodo apie devetas 17/40/205 dunlop sp sport 9000 turejau kazkada - nuvaziavau ~20k km - gal pusia mesos nudilo. siaip nieko blogo juose nemaciau
ir siaip kuo geresne padanga - tuo greiciau dyla
turejau su tokiu rastu kaip apatines tik ziemines pas mane buvo ir plikos visai
orange>> cia tik siaip buvo klausimukas ar vertetu vietoj nauju pajmt tris kart pigesnes tokias devetas bet ko gero kaip supratau kad nea
pas mane tai nankang R17 tai ka as zinau, waziuoja ir smirda kai ciuozia
oba o tai kai prasuki ratus tai jau tipo nesmirda?
kad sumoj greiciausiai tas pats gausis, nebent po 50lt is kur kiek gyvas istrauksi. + pirkdamas devetas darziau reiks jas keist, gaist laika ir tt. o nauja guma niekad nepilygs jau trintai
jei ruosiesi prie ezeriuko nuvaziuot ir ant zolytes teks vaziuot ypac slapios, tuo labiau lipt i kalniuka, tai pamirsk antrasias. O ir siaip stabdymo kelias, nepasakysiu ar tikrai sito gamintojo sitas modelis, tik pamenu, kad rastas toks, tai labai nekaip pasirode, ziauriai slidzios. As uz pirmasias, nors jei reiktu pirkt padangas, i tokius rastus neziureciau pats. Tik mano nuomone
ydomu kokios kainos tu dunlop’u
Jo sita tai zinau kad ant zolytes ir dar slapios tai kip ant ledo ne pirmyn ne atgal
ir tuos ir tuos turejau. Good year’ai geriau laike
Nu bet va ziurint ne is praktines puses tai labai jau achujabitelniai atrodo tos padangos uzmautos ant auto tuning.gen.tr/imagdatas/14319_a.jpg