Kuriama itin kolosaliai nepakartojama muz. grupė. Atsiliepkit, jei esate verti
Sveiki bangiechiai. KURIAM grupe. Man reikia kokiu 2-3 zmoniu, tarp ju bugnininkas ir jo bugnai, gitaristas ir bosas. Vadybininku nereikia. Ash kaipo tekstu autorius nepretenduoju buti kazhkoks autoriu autorius, noriu suburti kompanija, kuri pasiekus amzhiu kai jau arba dar vis moka savarankishkai mastyti ir yra pakankamai mylinti muzika, turinti minchiu ar iliuziju apie tai kaip judama pirmyn shioj vienoj ish N gyvenimo magistraliu (man asm ji viena ish dazhniausiu). Chia rashau mandrai vien todel, kad nepagalvotumete jog esu piemuo, nors visko gali buti. Dar vienas dalykas, megstu dainuoti, sako kad dainuoju OK, tachiau kartais esu sau kritishkas, kaip ir kitiem kurie man ne px. LAbai prashau pagalvot apie galimybe pasidaryti daug gero laiko, susiburti y shaika ir nuveikti ka nors gero LIetuVOj su muzika. Turiu keleta dainu, jos yvairios savitai, ribu kazhkokiu ar remu nededu. Labai skeptishkai vertinu tokius prastus tekstus kaip Skamp atstovo Viliaus albume "Kelias kuriuo as topinu", jis mums antipavyzdys ir del to, jog vertina save per gerai. TAK vot, skaelbimas chia ne skelbimas, bet nuoshirdzhiai laukiu. Apie tai realiai galvota, tik vakar nuspresta, nuspresta ir sniego gauta
. Rashykit jei rimtai susidomejote y <A HREF=“mailto
[email protected]”> [email protected]
na linkiu sekmes.
na verta gal buceu…bet vokalistes nereik
Aijk i muzikos foruma
tu dar pasakyk kad reikia nesiku …kolonelems nesioti… nori buti zvaigzde?
ne cia pataikei