Kuria masina geriau pirkt? Patarkit.

Kuria masina geriau pirkt? Patarkit.

Daug galvojau, ziurejau savo finansus ir nusprendziau rinktis tarp VECTRA, SCORPIO ir TEMPRA. Visi mazdaug 90-91m., variklis 2.0, kuria geriau imti?

imciau vectra
nes skorpis taip pat rudyjai kaip opelis, ryja benzina ir nieko gero is to skorpio, tempra negaliu daryt isvadu jokiu nes nezinau kas per masina bet man asmeniskai fiat’ai ne prie sirdies

Tempra pamirsk Šypsena

Imciau Vectra - ir detaliu pilna, kainos nesikandzioja, ir siaip atrodo neblogai, tik va kad nesurudytu greit…

arkas suvirinsi ir nieks ten nerudys imk VECTRA, o gal geriau

OOOO 200 2.2 20V turbo quattroCha cha

Nu irgi daugiau prie VECTRos linkes. Dar GT variantas, dujas, recaro salonas. Po dinitrolo padengimu nerudys.

Scorpio ir tik 2.0 DOHC - rūdija tik galinės arkos labai daug komforto , erdvus patodus ir t.t.
P.S. Pasiimk GL - priekiniai šoniniai stiklai elektra , centrinis , liukas , vairo stiprintuvas , ABS , priekinio stiklo pašildymas (parodykit man dar kokį auto tokių pat metų su šitu navarotu), veliūras ir t.t.
Detalės tai pat pigios kaip ir kt. vokiškų auto…

jo o benzinelio rys tikrai kaip ne 2L ir tiksliai nepamenu bet man atrodo pas skorpus 2.0L dohc ne 16 voztuvu ar as klystu?Nekaltas
o vectra su eletros paketu rast irgi ne problemaKietas

paliubomu vectra kaina ir kokybe geriausiaMirkt

Apie Tempra nieko nežinau.
Liko du variantai:

  1. Vectra - mažiau komforto, daugiau ekonomijos, daugiau dinamikos.
  2. Scorpio - daug komforto (ypač Ghia versijoj), daug mažiau ekonomijos, mažiau dinamikos.

Abiem detalių gauti ne problema, Scorpio detalės bus kiek brangesnės.
Rūdyja abu neblogai, tačiau tam reikalui yra du sprendimo būdai:

  1. Antikorozinis padengimas.
  2. Pirkti JettaCha cha

Taigi, rinktis tau - nori važiuot poniškai, bet brangiau - Scorpio, nori važiuot pigiau (t.y. lietuviškai) ir dinamiškiau - Vectra.

P.S. Šioks toks paradoksas - sakykim, yra 1.5k EUR - galima paimti neblogą Vectra (kokių 91-92), arba Scorpio (maždaug 90-91)-su visais "pautais" - 2.9i Ghia, dujos ir t.t. Nejaugi Ford’ai i6 tikrųjų tokie BLOGI?

Na apie Fordus nieko blogo pasakyt negaliu. Pats 5 metus Fiesta droziau ir nereikejo jokiu didesniu remontu. GeraiGeraiGerai

Taip. Tempra atsoka. Jop, scorpas daug komfortiskesnis. Ir dar ghia, karaliska versija. Bet gal su vectra bus daug fainiau lakstyt? Jetta man aplamai nepatinka.

Dėl Jetta - čia tokie mano juokai.
Dėl fainumo su Vectra - tikiu, bet nepamiršk, kad yra pvz., Scorpio Ghia su 2.9i V6 24v - 150 AG - turėtų irgi visai smagus aparatas būt, aišku, gal nebus toks judrus, kaip Vectra (visgi didelis), bet turėtų užtekt.

O kaip jums mazda626 90m.?

Na ir masinas issirinkai visos sudu sudai Blogai negu toks siauras pasirinkimas.
Ne vienos masinos nerekomenduoju Blogai

Labas

galima sesnesni? opel record. na o jei tu paciu metu, tada omega. tik nesakyk, kad nekorektiska lyginti, juk ta pati klase Šypsena beje, sicia kainu skirtumas taip pat turetu sukelti tam tikru pamastymu renkantis gamintoja.

Zinau tik tiek apie FIAT nuejom pas oficialius atstovus del bravo paklausti buvom varianta nebloga rade. tai mums jie pasake nebukit durni yra ir geresniu masinu uz FIAT cia oficialus dileriai kauneCha cha as tai imciau vectra

Imk scorpioGerai ir asara brauksi vaziuodamas.

Nu cia mano mazytis patarimas: nueik i http://www.mobile.de paspausk Suchen ivesi tavo norima suma kuria gali moketi marke, metus ir tau parodys masiniu ku oi kiek daug!