Kuri patartumete rinktis?
SE. Idiotiška būtų pirkti telefoną su mirusia OS (nokia)
Ir kodel jie i ta N8 symbiana sukiso
Įveskim aiškumo: Symbian ^3 OS yra ne mirusi, o kątik užgimusi ir mirt dar šimtą metų nežada. Čia bene pirmas ragelis su šia nauja OS. O kad į dar geresnius ragelius dės MeeGO - tai čia su Symbian nieko bendra neturi. Nokia niekada nesakė ir dabar net žodeliu neužsimena, kad atsisako Symbian. Ir toliau šią OS tobulina ir t.t. O MeeGO bus skirta jau labiau visokiems smartbookams ir panašiems, labiau kompiuteriams, o ne telefonams.
As nemegstu symbiano dar nuo N95 laiku…
Tai gal įveskim dar daugiau aiškumo. Nokia atsisako Symbian N serijos modeliuose. Kiek žinau N serija yra pati krūčiausia… Taigi… Štai:google.lt/#hl=lt&source=hp&q=nokia+drop+symbia n&aq=f&aqi=&a ql=&oq=&gs_rfai=&fp=46bc38a1154bd000O čia įdomus skaitinėlis:symbian-guru.com/welcome/2010/07/symbian-guru-com-is-o ver.h tmlIr bent jau man panašu, kad Nokia anksčiau ar vėliau vistiek atsisakys Symbian. Dabar yra pereinamasis laikotarpis, per kurį lėtai į rinką įvedama MeeGo. O į šią OS Nokia deda daug pinigų.
zhee - teisingai, reik uztildyt sapaliones
pasisiauses, na tai ok- reiskia N serijos telefonai nuo siol bus dar labiau kompai, todel naudos MeeGO. As ir sakiau, kad i kruciausius des MeeGO. Ka tomis nuorodomis norejai pasakyti tai isvis nesupratau, bet manau neisiskaitei ka rasiau as: Symbian ^3 yra NAUJAUSIA OS (butent- visiskai absoliuciai nauja platforma, o ne siap ten koks vienetukas i dvejetuka pakeistas desimtoj pozicioj po kablelio). Jau greiciau Nokia atsisakys S40 platformos, negu pacio naujausio savo kudikio- Symbian ^3. Ar dabar daugiau aiskumo? O gal jie sitiek dirbo prie naujausios platformos tik tam, kad isleistu 1 rageli ir numarintu? O MeeGO bus dedama i N serija, kuri, mano manymu, jau visada tures QWERTY ir panasius smartbukams budingus atributus.
O tau neatrodo kvaila turėti dvi skirtingas mobiliasias operacines? Ypač kai programų kūrėjai tavo platformą yra visiškai apleidę?
Symbian ^3 dar net negimė, o tu jau drįsti teigti, jog ją programuotojai apleido? Dar kartelį: Symbian ^3 - tai absoliučiai nauja OS, kaip kad laukiama Windows Phone 7 ar neseniai pasirodžiusi Bada OS. Kvaila turėti dvi operacines? O tai ką, į visas nokijas dabar kišt MeeGO, į visus Samsungus Bada OS? Juk ne visi rageliai paveš tą MeeGO. Ten juk vos ne normalūs Linuxai. Tai vidutinės klasės smartfonai turės naująją Symbian ^3, o patys prasčiausi- S40, kuri jau tikrai, dėl manęs, tai galėtų ir mirt.
Man jau darosi baisu ir nejauku, zhee jau pradeda kalbėt kaip dievas…
Tai kad meluoja čia įsijuosę. Man tai tas naujas Symbian žemiau net už Badą, bet faktai lieka faktais
o jei griztant prie temos, tai per daug nesvarstant as uz N8
o ka jau taip QWERTY klavos reikia?
Kalbant apie tą “absoliučiai nauja OS” Na kiek mačiau to “naujo” Symbian video ir screenshot’ų, tai nieko pernelyg naujo aš nepamačiau. Štai pvz Windows Mobile 6.5 ir Windows Phone 7 skirtumai tiesiog kardinalūs… Tuo tarpu tas Symbian man panašus į tiesiog kosmetiškai patobulintą seną Symbian’ą… Taip, neprotinga yra tam pačiam telefonų gamintojui turėti dvi skirtingas operacines. Ir priežastis labai paprasta: programų kūrėjui daugiau darbo, nes jis savo programą turėtų kurti dviems platformoms… Ar daug bus norinčių tą daryt?
renkuosi apple telefoną.
Šauktuk, grįžk į savo gentį. pasisiauses, kad Symbian ^3 kažkam panašus į ankstesnius symbianus- tai yra jo privalumas, ne trūkumas. O šiaip jis yra kardinaliai pakeistas.developer.symbian.org/main/documentation/reference/s3/pdk/GUID- 6F1ED7D0-5F41-4587-89AA-8DDE7AEC916F.html
ixius, šiaip tavo pateikti rageliai yra visiškai skirtingi. Jų net palyginti nėra kaip. Aš sau imčiau Nokia. Kitas imtų tik SE. Čia labai asmeniška… skiriasi dydis, OS ir t.t… Bet matau, kad tau norisi klaviatūros- tai tada net negalvok apie Nokia, nes tikrai pasigesi klavišų.
yra ir kitu alternatyvu su QWERTY
ixius, matai, cia jau smartfonai- todel jie mazai tures bendro su tavo anksciau turetais Nokia er Sonyericssonais. Juk OS visuose rageliuose labai panasios. Todel gali pasidairyti ir i kitus gamintojus.