Lameriškas klausimas:
O kas yra tikri vakariniai bateliai? Lakuoti, atlasiniai, … ?
Man vakariniai bateliai, tai tipiški klasikiniai bateliai smaila aukšta pakulne ir pageidautina be jokių papuošimų Labai gražu ir dailios atviros basutės (bet man jos netinka).
O gauti tokių batelių galima visur - tiek firminėje batų parduotuvėje kur nors senamiesty, tiek Akropoly, tiek pačiuose gariūnuose (priklausomai nuo šlamančių kiekio).
Va aš šeštadienį po Kauno parduotuves pašmirinėjau, tai kaip tik Dolitoje mačiau atlasinius smėlio spalvos batelius - labai dailūs.
Danijoj maciau grazius, na basutes ten kaip ir, plonas dirzelis prieky blizganciom akutem ir per kulna. kaina lygtais 276 ar virs 300 nepamenu, bet man jie ziauriai grazus
man šiuo momentu norisi tokių juodų, galbūt su karoliukais ar šiek tiek su blizgesiu, ant labai aukšto kulno atlasinių nelabai mėgstu, nes sunku prižiūrėti, bet jei labai gražūs, susigundyčiau
Na nepyk, kad stebiuosi, taciau negi neturi vakariniu bateliu
manau, kad kiekviena save mylinti ir gerbianti moteris turi nors po viena pora
Pas mane tokiu bent 5 kai kuriu dar net neapsiavus buvau
Zveriuga, "tops" gedimino prospekte paziurek - ten sales, ir jei tikrai nori super duper - tai stikliu parduotuvej, kurie prekiauja, jei neklystu, net stephanie kelian! bent jau paziureti verta - ne sirpotriebas, o vis tiek toki batai visam gyvenimui… beveik.
laurra, gali tada ir manimi pasistebeti, nes neturiu nei vienos poros vakariniu bateliu tikriau - turiu, kaip vadinu kraitinius - pries 12 metu vestuviu (savo) proga pirkti "pierre cardin" aksomo bateliai su gana praktiska pakulne. ir per tuos metus taip ir nepribrendo reikalas atnaujinti sios srities garderoba. net vakarines sukneles neturiu, ir is viso sukneles neturiu kiek kartu eidavau pirkti, tai vis su kokiais dzinsais grizdavau.
Nu as irgi neturiu nei vienos poros vakariniu bateliu.Mano visi tokie ,kad daugiausiai prie kelniu tinka.Nei as kur einu.Galbut kada kokius ir isisgysiu ir gal suknele kokia,nezinau.
neturiu ir as super vakariniu bateliu…o pirkti tai tikrai Dolitoj yra ir dar Tops kur Gedimino prospekte Vilniuj tikrai yra…o daugiau tai nezinau ka patart…
jeigu reikia skubiai, tai galima issirinkti Akropolyje.
o spec. parduotuves kur yra vien vakariniai rubai ir batai, yra Senamiestyje (buvau keliose parduotuvese, bet ten kainos neatitinka kokybes).
man patys vakariniskiausi bateliai,tai smailianosiai labai aukstakulniai, butinai juodi ir dar su dirzeliu aplink zavia kojyte kol ismokau su jais vaiksciot
Akropoly yra ne mažiau 5 batų parduotuvių ir kelios iš jų prekiauja ne vien sportino tipo batais. Manau tikrai rasi ten vakarinių batelių. Tik klausimas ar tau jie patiks ir tiks kasdienių batelių aš ten neradau - tiesiog nebuvo tokių kokių noriu.
As irgi turejau tokia problema ir ji niekaip nesisprende, nes nesioju gan didele ismera, o tokios ismieros iseginiu bateliu parduotuvese gauti sunku, nes kaip tik jie atsiranda iskart yra isgraibstomi. Kadangi reikejo skubiai ir nebuvo jau ka daryt, nuvaziavau i Gariunus. Ten buvau pirma karta, bet nustebau, nes ten yra daug madingesniu batu nei kai kaikuriose parduotuvese ir maza to, tris kartus mazesnemis kainomis, o kokybe gal dar ir geresne, nes nesioju, dziaugiuosi, daugaiu niekas tokiu neturi ir tiesiog suvokiau, kad nereikia bodetis to, kuo daugelis naudojasi, nes i parduotves atveza tas pacias prekias is gariunu tik su antkainiais. PATIKRINTAS FAKTAS mano ir mano draugu.
Kiekvienoj is ten esanciu batu parduotuviu yra sioks toks pasirinkimas. Nors ir mazas. Pasiuliau nes specialiu tokiu parduotuviu kur yra vakariniai rubai+batai yra labai nedaug, kaip minejau Senamiestyje.
Siaip uzjauciu … . Pati ieskodama ko nors normalesnio sugaistu marias laiko ir pinigu.