KUR YRA KAREIVIU GATVE ?
kur Vilniuje yra Kareiviu gatve ?
blt ka neivienas kareiviu gatves nezinot ?
pasiimk zemelapi ir wiskas ar dar nedaejo filosofui?
kareiviu gatve eina nuo kuro aparaturos gamyklos i Valakampiu tilta
o ziuriu tu didesnis debiklas negu parodai , blt iskur as ta tavo užknisaa zemelapi gausiu ? inete kur zemelapis yra tai niekam tikes , o paparasto neturiu .
KLR rašė:
Hennessy rašė:
kur Vilniuje yra Kareiviu gatve ?kareiviu gatve eina nuo kuro aparaturos gamyklos i Valakampiu tilta
aciu , tu bene vienintelis zmogus vrubajis apie ka as kalbu .
Hennessy rašė:
Orgiazmas rašė:
Hennessy rašė:
kur Vilniuje yra Kareiviu gatve ?pasiimk zemelapi ir wiskas ar dar nedaejo filosofui?
o ziuriu tu didesnis debiklas negu parodai , blt iskur as ta tavo užknisaa zemelapi gausiu ? inete kur zemelapis yra tai niekam tikes , o paparasto neturiu .
o man poh ish kur tu ji gausi
blogay ieshkojay inete jey nihuja neraday
Orgiazmas rašė:
Hennessy rašė:
Orgiazmas rašė:
Hennessy rašė:
kur Vilniuje yra Kareiviu gatve ?pasiimk zemelapi ir wiskas ar dar nedaejo filosofui?
o man poh ish kur tu ji gausi
blogay ieshkojay inete jey nihuja neraday
a tu ri skaityt nemoki ,as gi sakau kad raudau , bet jis labai prastas ir ten sunku ka nors surasti .
Hennessy rašė:
pats tu niekam tikes.
va tavo kareiviu gatve:
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=12507
Rider rašė:
Hennessy rašė:
pats tu niekam tikes.
va tavo kareiviu gatve:
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=12507
aciu rideri , as ieskojau sistako kuris uz mane surastu , nes pats tingejau , pasirodo turi toki sistiorka kuris ka paparasai ta ir daro .
Hennessy rašė:
aciu rideri , as ieskojau sistako kuris uz mane surastu , nes pats tingejau , pasirodo turi toki sistiorka kuris ka paparasai ta ir daro .
verceu prisipazink kad esi totaliai bukas, nors arciau tiesos busi.
Rider rašė:
Hennessy rašė:
o tu prisipazink kad nenustojai ciulpt tetukui koto
Rider rašė:
Hennessy rašė:
aciu sistake , aciu , malonu kad toki kaip tu turiu kuris kaip sunytis visas komandas vykdo