Kur Vilniuje taiso nestandartinius (tiuning) bamperius?
Sveiki, automobilis vw golf III Bamperis yra.
ir ka tu nori su juo daryti
taigi raso kad taisyti P.S as nezinau kur
uz siemens arenos salia ozo kino teatro. Kur garazai yr. ten dar iskabinta, kad tiuningas tai vat ten
869846602gintaras valavicius savininkas pasakyk kad tu autobanginis gausi 20% nuolaida
as galiu
neblogas kainas turbut uzsikeles, kad tokiom nuolaidom gali svaistytis
gal turi foto, kiek sugadintas tas bamperis?
Kainos nemazos,nuo 2000Lt meistram tenka apie 400Lt, o meistrai uz tokia suma ir atitinkamai padaro Zodziu uz tiuninginio bamperio remonta pasiruosk pas juos uzmoketi ~500lt.
Pas sita buvau anxciau uzsukes. Labai man jis nepatiko… Net neapziurejes masinos is kart pasake, kaina ir patenkintas tryne rankas. Apsisukau ir isvaziavau. Ta kart, pasitvarkiau pats. Dabar vargu ar iseis paciam…
Rytoj padarysiu ir idesiu linka. Tiesa nesvarus jis… Gal reiketu nuplaut, kad geriau matytusi visos bedos?
iskur tokios kainos uz 500lt gali vos ne nauja bamperi paimti
romas.ten.lt/041207/DSCF0001.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0002.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0003.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0004.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0005.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0006.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0007.JPGromas.ten.lt/041207/DSCF0008.JPG Ka cia jam reiketu daryti? Kur patartumet tai padaryti? Kiek ~Lt visa tai kainuotu?
Na nuotraukose iš pirmo žvilgsnio tai baisiai atrodo, bet geriau įsižiūrėjus tai nėra taip baisiai kaip atrodo Tik daug špakliaus nutrupėję ir ligtais vienas įskilimas apačioje. Na ir dar su tvirtinimais reiktų kažką daryti. Paimtų meistrai kaip už detalės dažyma na ir gal dar biskį
P.S. Čia yra mano nuomonė ir ji nebūtinai turi sutapti su kitų AB nuomone
BANDEI SKAMBINTI DUOTU TEL
dar ne
as galiu
neblogas kainas turbut uzsikeles, kad tokiom nuolaidom gali svaistytis
gal turi foto, kiek sugadintas tas bamperis?