Kur Vilniuje patartumet detis signalizacija?
Kur patartumet kreiptis Vilniuje del signalizacijos?
Sumos ipatingai dideles skirti negaliu, tai gautus is paprastu kazkas…
Ir dar, ar imanoma ir kiek kainuotu isideti centrini?
Auto - Astra '92
Aš asmeniškai prieš savaitę įsidėjau signalizaciją "12 voltų", Savanorių 178 a.
Tikrai niekuo negaliu peikti jų - padarė tvarkingai, užtruko apie 6 valandas.
Šiaip tai aš stačiausi šiek tiek brangesnę nei pačią paprasčiausią, nes buvo reikalingas KASKO draudimas. Man kainavo 460 Lt
altas
O kokie atsiliepimai apie "Saugos spektras"?
Apsaugos sistemu montuotoju firmos pasirinkima lemia pinigines storis.Jeigu turi pinigu suma kuri leidzia isimontuoti apsaugos sistema tik kokiame tai garazelyje, tai tu pinigu neuzteks susimontuoti apsaugos sistemos nei Alte,12 voltu,Lapine- kokios geros tai firmos bebutu
Ziurint kiek babkiu gali skirti.
Pries men dejausi III-io lygio (sirena,sekretke , dvieju lygiu turio daviklis) tai kainavo 599Lt. (Atlantis-Z)
Kadangi svarbu buvo geogr. vieta arciau centro tai dariausi "Tercijoj"
Centrinis jau buvo taigi tik pajungt reikejo.
Saugos spektre uz analogiska III-ia lygi (cia draudiku gradacija), pasiule Eurosec’a + 2 lygiu turio daviklis + sekretke tai jei neklystu 700Lt
Siaip jei kasko nedrausi, tai galima be sekretkes darytis (nes taviskes 99% nevogs), bet isorini turio davikli labai rekomenduociau nuo gaiduku salia masinos besitrinanciu, ypac jei auto salia namu stovi ir gali ji matyti. Diena nakti cirpteli iskart gali zvilgtelt ar kas nesitrina.
Man pazystamas dejo signalizacija tai gnomas su 2 varikliukais kainavo 320 lt., ir jokiu problemu. Slapukas kainuoja apie 50 lt. ir pan.Jei reikia info rashyk i privata duosiu tel. Montuojant apsauga pati signalizacija nera tokia svarbi, norint montuotis rimta apsauga uztenka ir lietuvishkos elitos/komanderio (+ slapukas ir dar koks mechaninis uzraktas kapoto arba begiu rankenos), kuris uz gnoma brnagesnis 100 lt., daugiau viska lemia kokybishkos signalizacijos montavimas, del Astros labai stengtis neverta, bet pvz.: Toyota 4runner komanderi sumontuota Alte (kainavo apie 3500 lt. montavimas uztruko kelias dienas) vagys pavoge/nutempe bande surasti signalke ir nieko nepeshe ishmete visa mashina ish metalinio garazo (buvo toks atvejas Vilniuje berods).